PC

V českém RPG Nyrthos budete bojovat, kouzlit i stavět vesnice

Hru od nového nezávislého týmu BeerDeer Games si zahrajete v prohlížeči, na Androidu a iOS.

Nyrthos: The First Chapter je připravované akční RPG, které na první pohled zaujme detailní, stylovou a lehce retro izometrickou grafikou. Ovšem hra od nového českého týmu BeerDeer Games, složeného ze dvou flashových nadšenců: Martina Jelínka a Martina Pivka, hodlá přitáhnout hráče i jinak. Dle slov tvůrců nabídne jednoduchou, rychlou, ale hlavně chytlavou hratelnost. Jako v klasických akčních RPG budete cestovat, bojovat, sbírat tuny předmětů, vylepšovat svoji postavu a craftovat. Nyrthos vám ale umožní i stavět budovy a celé vesnice, o které se následně musíte starat. Vzpomněl si ještě někdo na legendární Ultimu Online?

nyrthos_screenshot_branded_1.jpg

Veškeré vaše herní snažení bude zabaleno do originálního příběhu, jeho krátké načrtnutí: „Kdysi slavný kontinent Nyrthos ztratil kontakt s pevninou před mnoha a mnoha staletími. Poslední roky zde denní světlo slábne a země se propadá do chladu a tmy. Byly zažehnuty obrovské ohnivé pilíře předků. Celá země se připravuje na velkou válku; válku s tajemnou Mocí, jenž má dle proroctví znamenat konec současné říše, stejně tak jako všech, které zde byly před ní.“

nyrthos_screenshot_plain_1.jpg nyrthos_screenshot_plain_2.jpg
nyrthos_screenshot_plain_3.jpg nyrthos_screenshot_plain_4.jpg
nyrthos_screenshot_plain_5.jpg nyrthos_screenshot_plain_6.jpg
nyrthos_screenshot_plain_7.jpg nyrthos_screenshot_plain_8.jpg

Kromě příběhového módu slibují tvůrci Survival a Arény, kde hráči poměří síly se stále silnějšími vlnami nepřátel. První verze Nyrthost: The First Chapter má být hratelná v prohlížeči, později se dočkáme upravených verzí pro Android a iOS, takže se do fantasy světa budete moci ponořit i na cestách. Betaverze je plánována na první čtvrtletí roku 2012. Informace přístupu do betaverze (stejně jako další informace) najdete na oficiální stránce hry: www.nyrthos.com.

Zdroj: TZ   
Dostupné pro: PC, iPhone, Android
Výrobce: BeerDeer Games | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 2012
Diskuze (4) Další článek: South Park RPG vypadá na nových obrázcích vážně dobře

Témata článku: , , , , , , , , ,