Z vtipné akce Overstrike se stává nevýrazná střílečka Fuse

Insomniac Games razantně překopali jejich multiplatformní kooperativní akční hru.

Overstrike představili Insomniac Games na loňské E3 a hra představovala jedno z nejpříjemnějších překvapení výstavy. Pravda, moc toho kromě traileru k vidění nebylo, ale i ten svým líbivým cartoonovým stylem a smyslem pro humor dokázal nadchnout. Ostatně se na video podívejte:

VIDEO: 4461 'Overstrike - E3 11 trailer'

Letos na E3 nebylo ani slechu, což bylo, jak se nakonec ukázalo, z prostého důvodu – tvůrci hru razantně překopali a přejmenovali na Fuse. Není známo, co je k této změně vedlo, nicméně podle mého názoru je to škoda. Nově zveřejněný trailer totiž ukazuje jen generickou third person akci, která dokáže překvapit maximálně nápaditými zbraněmi, na což mají Insomniac talent.

Fuse 01.jpgFuse 02.jpg
Fuse 03.jpgFuse 04.jpg

Fuse 05.jpg

Fuse stále představuje kooperativní akci, ve které speciální tým Overstrike 9 pátrá po tajemném mimozemském zdroji energie, jenž padl do nesprávných rukou. Každý z členů týmů má speciální zbraň a díky systému Leap se můžete mezi jednotlivými postavami přepínat. Tedy to platí v módu pro jednoho hráče, pokud budete hrát co-op, musí spoluhráč s výměnou těl souhlasit. Fuse vychází v březnu 2013 na X360 a PS3. 

Zdroj: Eurogamer
Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Akce | Kooperativní akce
Výrobce: Insomniac Games | Webové stránky hry
Začátek prodeje: březen 2013
Diskuze (1) Další článek: Herní trailery z Nintendo Direct pěkně na jednom místě

Témata článku: , , , , , , ,