Tvůrci Army kutí hru s vrtulníky

České vývojářské studio Bohemia Interactive, které stojí za prvním Operation Flashpoint a sérií vojenských simulátorů ArmA, dnes ohlásilo novou hru. Nejedná se o pokračování Army, ale zcela nový titul s vrtulníky. Take On Helicopters nemá být přímo hardcore simulátorem jako Black Shark, ovšem zážitek z pilotáže strojů tvůrci slibují maximálně autentický, zmíněna byla simulace elektroniky a spotřeby paliva.

VIDEO: 4198 'Take on Helicopters - Debut trailer'

Hra nabídne „detailní tutoriály, které zaujmou nováčky i nadšence“, „sandboxovou“ kampaň pro jednoho hráče, ve které budete sledovat letecký podnik Harry Larkina a jeho synů. Kromě kampaně nebude chybět ani kooperativní i kompetitivní hra pro více hráčů. Jak je dobrým zvykem, nabídne Take On i editor misí.

TakeOnHelicopters_Announcement1.jpg TakeOnHelicopters_Announcement2.jpg
TakeOnHelicopters_Announcement3.jpg TakeOnHelicopters_Announcement4.jpg

Prostor pro letecké vyřádění nabídnou dvě oblasti – Severní Ameriku (na obrázcích ostatně můžete poznat slavnou věž v Seattle) a Jižní Asii, terén bude vytvářen podle reality. Více informací najdete na oficiálních stránkách hry, jež budou spuštěny během dneška. Take On Helicopters se objeví ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku, platformy nebyly upřesněny, ale PC je prakticky jistotou.

Zdroj: PC Gamer       
Diskuze (6) Další článek: Dělá EA na nové Ultimě?

Témata článku: , , ,