LucasArts vstupují do stejné řeky

 Jak to tak vypadá, nových Knights of the Old Republic se jen tak nedočkáme, a tak přichází lidé z LucasArts s náhradou. V současné době totiž usilovně pracují na dvou rozdílných titulech, které příběhově čerpají z animovaného seriálu Clone Wars, jenž měl za úkol vyplnit hluchá místa mezi druhou a třetí filmovou epizodou. Jediným kazem krásy budiž platformové zaměření (alespoň pro mne), neboť jsou obě hry určeny jen a pouze pro Nintendo Wii a DS.

lightsaber_duels.jpg

První z nich se přitom skrývá pod názvem Lightsaber Duels, což víceméně prozrazuje vše potřebné. Tedy, dočkají se jí majitelé hravé konzole Wii, jejíž ovládání k hrám tohoto typu přímo svádí, přičemž se společně s ní vydají po stopách nejzajímavějších soubojů, které se ve zmiňovaném seriálu urodily. Jinými slovy řečeno, nečekejte bůh ví jaký příběh, nýbrž čirou akci.

Druhý titul najdeme v obchodech pod označením Jedi Alliance, a narozdíl od svého kolegy bude více zaměřen na příběhovou stránku celé věci. Jeho prostřednictvím se budete moci ujmout "týmu" rytířu Jedi (Obi-Wan a Anakin, Ahsoka Tano a Mace Windu atd.) a v jejich doprovodu prožít dění v Clone Wars na vlastní kůži. Přidáme-li ještě možnost vytvářet společná komba, hrát v kooperativním multiplayeru, či si rozšířit původní příběh o nikdy neviděné scény, dostáváme se do bodu, kdy začne krapet iritovat, že je hra pouze pro handheld DS.

Zdroj: Worthplaying

 

 

Váš názor Další článek: Anthony Puzo se soudí s Paramountem

Témata článku: , , ,