1. ústecký turnaj v Pro Evolution Socceru 3

Na stránkách serveru www.fifacz.com se objevila zajímavá pozvánka na turnaj ve fotbalové hře Pro Evolution Soccer 3 od japonských Konami. Hrát se bude příští čtvrtek v Ústí nad Labem. Startovné činí 200 Kč.

  

Dne 29. července 2004 se bude v Ústí nad Labem konat celodenní turnaj v PES3 (Pro Evolution Soccer 3). Zúčastnit by se mělo 16 hráčů (zatím je závazně přihlášeno 10 účastníků) a hrát se bude na 4 PC s analogovými ovladači (můžete si samozřejmě přinést své vlastní).

Turnaj je navržen tak, aby si všichni účastníci co nejvíce zahráli. Začínat se tedy bude čtyřčlennými skupinami, ve kterých každého čeká 6 zápasů hraných na 20 minut. Následuje pavouk, ve kterém dostanete po prvním neúspěchu šanci díky DoubleKO. To znamená, že každý účastník si zahraje nejméně 8 dvacetiminutových zápasů.

Vše se bude odehrávat v prostorách čajovny U Vlka, kterou najdete v centru města. Vyřazovací boje budou promítány na velkoplošné projekci, takže se nemusíte bát, že se ke konci všichni budou tísnit u jednoho malého monitoru.

Celá akce je zcela otevřená, takže není vázána na žádné členství. Jde o akci pořádanou skupinkou fanoušků PES3 a jejím jediným účelem je užít si společně radost ze hry. Stále je to ale plnohodnotný turnaj, ve kterém můžete vyhrát krásný pohár.

Na závěr pár organizačních detailů. Turnaj bude začínat v 9 hodin ráno a finále je plánováno zhruba na 22:00 hodin večer. Pro mimoústecké účastníky máme připraveno příjemné ubytování, které je samozřejmě zdarma. Startovné je stanoveno na 200 Kč. Pokud se sejde 16 startujících, tak bude startovné zahrnovat i oběd v nedaleké restauraci. Pokud máte jakékoliv zásadní dotazy, tak neváhejte a ptejte se.

Kontakty:

Lebeda - 777267468 nebo 777267437
Hashut - 777017790

Zdroj: homepage

Váš názor Další článek: Týden v e-sports: Mistrovství Evropy bez nás?

Témata článku: , , , , , , , , ,