10 důvodů, proč s koupí Nintendo Switch ještě počkat

Nintendo Switch je velmi zajímavá konzole, což nás inspirovalo k článku o tom, proč byste si tuto konzoli měli koupit. Z jiného úhlu pohledu však trpí mnoha chybami, kvůli kterým byste si ji naopak určitě kupovat neměli.

Málo her

Jedná se o novou konzoli, na kterou bohužel moc her zatím nevyšlo. Ostatně v době vydání, tedy v březnu, byl jediným větším titulem The Legend of Zelda: Breath of the Wild, každopádně i v červenci je nabídka stále velmi slabá. Jediné, co to trochu zachraňuje, je kvalita a originalita titulů. Tedy The Legend of Zelda: Breath of the Wild je jedním z nejlépe hodnocených titulů vůbec a chystaný Splatoon 2 je střílečkou, kterou jinde nenajdete.

zelda_1.jpgzelda_2.jpgzelda_3.jpgzelda_4.jpgPřesto, že je nová Zelda velmi kvalitním titulem, nabízí Switch velmi málo her

Bohužel u Switche bude v porovnání s konkurencí stále méně her. U konzole s takovým výkonem zkrátka není možné, aby utáhla stejně náročné hry jako Xbox One a PS4. Přesto se zatím na Switch stále chystá poměrně hodně her a musíme doufat, že se nabídka bude neustále rozšiřovat. Zrovna počet her je nedostatek, který zasáhl předchůdce Switche, Wii U.

Diskuze (5) Další článek: State of Decay 2: dojmy ze zombie apokalypsy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,