Téma | E3

10 her, které nám chyběly na letošní E3: Fable, Hellblade 2 a další

Během E3 se ukázali desítky nových her. Trochu nám tam ale chyběly některé tituly, o kterých už nějakou dobu víme.

Senua’s Saga: Hellblade 2

O pokračování příběhovky Hellblade jsme se dozvěděli už v roce 2019 během předávání cen The Game Awards. Už tehdy bylo známo, že je studio Ninja Theory součástí Xbox Game Studios, takže od té doby Hellblade 2 hráči vyhlíželi na každé prezentaci Microsoftu. Senua ale chyběla i na letošní velké akci, kterou Xbox tentokrát uspořádal společně s Bethesdou, která se loni také přidala do jeho týmu. Vývojáři na E3 nicméně tak úplně nechyběli. V rámci Xbox Games Showcase: Extended, která proběhla minulý čtvrtek, se o pár věcí přece jen podělili.

Za nás by video, které v rámci této menší akce ukázali, mohlo být součástí samotné velké prezentace. Můžete se podívat na pár nových záběrů ze hry a také nahlédnout do zákulisí vývoje. K tomu ještě přihodil pár vět kreativní ředitel studia jménem Tameem Antoniades. Řekl, že nechtějí z Hellbladu 2 udělat jen obyčejné pokračování a dávají si na něm opravdu záležet.

Senua’s Saga Hellblade II (5).pngSenua’s Saga Hellblade II (3).pngSenua’s Saga Hellblade II (4).png

Trochu nás zaráží, že tvůrci Hellblade 2 představili tak brzy vzhledem k tomu, že vydání je plánované nejdříve na rok 2023. Hra ani zatím není v plné produkci, takže vývojáře čeká ještě spousta práce. Očividně si ale dávají záležet, aby vše bylo dokonalé do posledního detailu. Chtějí, aby Island, na kterém se hra odehrává, působil co nejreálněji, a to stejné platí i pro akci, která se na něm bude odehrávat.

Váš názor Další článek: Forspoken využije novou technologii AMD. Zvýší se tak výkon při hraní ve 4K

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,