PC | Téma

10 her, kvůli kterým se letos vyplatí vylepšit počítač

Letošní rok je nabitý zajímavými hrami jako nikdy. Na co se vyplatí zaostřit a připravit svůj počítač?

10. Zaklínač 3: Divoký hon

Třetí a pravděpodobně i závěrečné dobrodružství herního Zaklínače je nejen nejočekávanějším RPG letošního roku, ale pravděpodobně i hrou celkově. CD Projekt zatím nikdy nezklamal a vezmeme-li v úvahu snahu, kterou do třetího dílu vývojáři soukají, zklamání nás pravděpodobně nečeká.

1418681314-the-witcher-3-wild-hunt-7.jpg

1418681112-the-witcher-3-wild-hunt-2.jpg1418681113-the-witcher-3-wild-hunt-3.jpg1418681119-the-witcher-3-wild-hunt-4.jpg

Přitom tu nejde jen o grafické kvality a výtvarný styl, ve kterém polští vývojáři vždy excelovali. Perfekcionistické zpracování celého světa potěší, mnohem důležitější je ale maximální otevřenost herního světa bez jediného přerušení a téměř maniakální smysl pro detail ve všem, především pak různorodých úkolem a qustech, kterých má být prostředí plné. 

I Zaklínač se nevyhnul kontroverzi downgradu, která je patrná v nejnovějších trailerech, především co se týče zmírněných efektů a ostrosti okolního světa. Na druhou stranu se můžeme těšit na stabilní rychlost snímků. Paradoxně vypadá Geralt i po menším ostrouhání stále skvěle a pravděpodobně jde o jedinou zlatou jistotu letošního roku, která vám upgrade počítače mnohonásobně vrátí. Na to vemte jed.

Datum vydání: 19. května 2015

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,