PC | Téma

10 nejlákavějších PC her, které si dnes můžete zahrát

Vybrali jsme několik zajímavých tipů na hry pro PC, které by většinu hráčů neměly zklamat a které by bylo škoda obejít stranou.

DOOM

V naší desítce tipů jsme se záměrně vyhýbali hojně citovaným hrám z poslední doby, jako je Mafia III, Battlefield 1, FIFA 2017 atp. Ty napadnou každého. My jsme si dali za cíl inspirovat hrami z uplynulé doby, z nichž se o některých ani moc nemluví. Přitom jsou skvělé a ve svém žánru něčím unikátní.

Pro milovníky klasických stříleček snad není lepší volby, než nový Doom. Po dvanácti letech se vrátil ve velkém stylu. Jeho hlavními znaky jsou perfektní level design, frenetická akce a hlavně hektolitry krve.

d2.jpgd.jpgd3.jpgd4.jpg
Doom je pořádná řežba

Čeká na vás řada starých známých, od impů až po legendární Cacodemony. Na jejich likvidaci budete potřebovat pořádné vybavení. Návrat tak slaví i BFG. Pokud ale máte rádi klasiku, tak je stále k dispozici motorová pila.

Doom vypadá skvěle, stejně tak se i hraje. Podobně jako v 90. letech vás čekají hodiny zábavy. Jestli je vám to ale málo, tak pro vás Bethesda má připravený Doom Snapmap, kde si můžete tvořit svoje úrovně a otestovat výtvory jiných hráčů.

doom.jpg 
S funkcí Doom Snapmap si můžete vytvořit svojí vlastní úroveň

Multiplayer na tom sice není tak dobře jako singl, ale stojí za to ho vyzkoušet. Už jenom proto, že se po sebrání runy můžete proměnit na démona. Vývojáři se snaží udržet Doom multiplayer při životě, proto do něj stále přidávají nové mapy a mody. Sice to nejsou časté aktualizace, ale je hezké vidět, že se o hru stále starají.

Diskuze (39) Další článek: Mirage: Arcane Warfare – ve světě magie a potoků krve (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,