10 nejlepších her zdarma pod stromeček [Vánoce 2015]

Občas si chce hráč užít pořádnou pařbu i bez velkého finančního obnosu. Pojďme se podívat na ty nejvýhodnější hry.

Herní trh se dělí na spoustu kategorií, pravděpodobně jednou z nejžádanějších je však segment pod názvem Hry zdarma. Patří tam hry, které můžete buď pořídit i hrát zcela zdarma, případně je zakoupit jen jednou pro neomezené hraní v budoucnu, což platí hlavně u MMO žánru, který sem patří ve velké míře.

Každý občas rád zabrousí do vod F2P (Free to Play) nebo B2P (Buy to Play), náš poslední vánoční speciál se tedy soutředí právě na tyto typy her.

 

10. Blacklight: Retribution

Cena: Zdarma ke stažení i hraní

Chcete-li čirou akční zábavu bez nutnosti se zdlouhavě učit či vyprazdňovat peněženku za mikrotransakce, je Blacklight titulem přesně pro vás. Je k dostání zcela zdarma a co je ještě důležitější, na ničím nerušenou zábavu vůbec nepotřebujete nakupovat bonusové balíčky, jejichž cena se pohybuje od 300 Kč až do hranice 1000 Kč. Vše si můžete vydělat pěkně čistým hraním.

blacklight_0.jpg

0025918.jpg365935.jpgBlacklight1.jpg

Blacklight si bere na paškál kyberpunkovou příchuť, kde se dva týmy ve futuristickém prostředí řežou ve zcela klasických módech, jako je Deathmatch, Capture the Flag a další klasiky. Jde opravdu o jednoduchou, ale nesmírně chytlavou střílečku, kterou zvládne naprosto každý a nemusí do hry nasázet destíky hodin svého času. 

Velkým prvkem hry je bohatá customizace vašeho vybavení, zbraní a avatara, což zajisté patří mezi dlouhé kratochvíle nejednoho pařana. Tak na co čekáte?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,