10 nejlepších herních pařeb pro PC [Vánoce 2015]

Rok se s rokem sešel a my vám opět přinášíme další shrnutí nejlepších počítačových her pod stromeček.

Sotva jsme se stihli rozkoukat a už je to tu zase. Město nám zaplenili stromečky a ozdoby, vousáč se chystá na sáně a my vám ve spolupráci s T.S. Bohemia přinášíme naše tradiční vánoční speciály, které vám poradí ty nejlepší herní pařby a stroje pod stromeček. 

Tentokrát jsme se rozhodli trochu vybočit ze zajetých kolejí a vzít to více ze široka, aby se na výsluní neohřívaly pouze AAA hity roku. Nuže, jdeme na to!

 

10. Dirt Rally

Orientační cena: 1200 Kč

Vsadím se, že mnozí z vás ani pořádně nezaregistrovali tento závodní titul. To by ale byla obrovská škoda a možná je to zapříčiněno i tím, že je stále v předběžném přístupu na službě Steam a plnohodnotná verze na trh vyjde až příští rok.

maxresdefault.jpg

2856122-dirt7.jpgDiRT_Rally_Screen8.jpgdrt 2015-05-02 00-28-26-27.jpg

Nicméně tato nenápadná hra je doopravdy závodní peckou, na kterou fanoušci rallye čekali od Colin McRae Rally. Podíváte se do kabiny upraveného rallye sporťáku a titul vás okamžitě vtáhne do hry. Krásně propracované mechanismy společně s líbivou grafickou a chytlavými herními módy dokupy tvoří užasný celek. Tvůrci navíc opravdu makají na hře, všechny úrovně a prostředí jsou věrohodné a realistické, řízení vozu odpovídá skutečnosti a jde tedy pravděpodobně o nejúžasnější rallye zážitek za poslední dlouhou dobu. A to ještě ani hra pořádně nevyšla.

Hra si určitě zaslouží místo v našem žebříčku a já osobně se těším, jaká bude, až doopravdy vyjde. Jelikož už teď se jedná o naprostou špičku ve svém žánru, určitě vás potěší pod stromečkem.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,