10 nejlepších herních strojů na letní pařby [redaktoři radí]

Po PC hrách jsme se vrhli na herní zařízení, na kterých si užijete všechny letní pařby.

Hry na léto počítá kdekdo, ale Zaklínače s Batmanem stejně všichni máte koupené a předobjednané. Na čem však budete všechny ty hry a internety přes léto sjíždět? Kvůli jakým strojům budete trpět přesčasy nebo se věšet vašim za nohavice? Podívejte se na deset herních strojů, které budou přes léto v kurzu.

Vynechali jsme jakékoli PC, protože to si stejně sestavujete podle sebe a také hlavní konzole jako Wii U, Xbox One či PlayStation 4, protože se nechceme octnout mezi kovadlinou xboxáků a kladivem playstatioňáků a cpát vám, která z konzolí je lepší. Všechny jsou pohodlnou sázkou na jistotu velkého počtu skvělých exkluzivit a prvotřídních titulů. 

Takže to máme z krku a vyrážíme.

Odkazy na produkty uvedené v tomto článku jsou placenou inzercí obchodu Alza.cz. Doporučení jednotlivých produktů je ale čistě redakční rozhodnutí, odkazy jsme k nim přidali až dodatečně.


iPhone 6 Plus

Cena: 25 190 Kč

První smartphone naší hitparády. Přesto, že se Apple dlouho tvářil, že čtyři palce úhlopříčky displeje je maximum, kam jsou ochotni zajít, 6 Plus je ještě o palec a půl dál. Odpadá sice komfort ovládání jednou rukou s šikovným chápavým palcem, ale pro herní účely je taková velikost absolutně ideální. Něco-mezi-tabletem-a-mobilem co do délky a šířky, trochu masivnější a tím příjemnější do ruky svou tloušťkou.

iPhone6-Plus.jpg

Přestože už tradičně nenabízí iPhone slot pro paměťové karty, v prémiové verzi můžete využít až 128 GB uživatelské paměti, což zkrátka musí stačit i těm nejnáruživějším hráčům. Slabinou se může jevit 1 GB RAM, ale to bude možným problémem až v budoucnu. Zatím není v nabídce iOS 8 nic, co by procesor 6 Plus nezvládl, navíc tu nalezneme ukázkovou optimalizaci, která zažene pod koberec i mnohem výkonnější kolegy ze stáje Androidu. A právě v tom Apple takřka nemá konkurenci. Rozjedete na něm vše bez obav a zdržování. A není to důvod, proč si kupujeme konzole?

iPhone 6 Plus RECENZE

iphone-6-plus-landscape-mode.pngiphone-6-plus-reachability.jpgplutus09.jpg

Pokud jste Apple Person, tohle je jasná volba.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,