10 nejlepších letních pařeb zadarmo [redaktoři radí]

Máme konzole, máme počítače, občas to chce ale jednoduše hru zdarma. Poradíme vám, jakou!

Pokud patříte mezi studující populaci, která si na hry vydělává během letních prázdnin na brigádách, určitě uvítáte možnost hraní oficiálních her, které můžete mít zadarmo. Po warezu přeci nesáhnete, ten je špatný, že ano?

Proto vám v následujícím článku poradíme několik her, které jsou volně dostupné, zabaví vás na spoustu hodin a při jejich výběru určitě nešlápnete vedle.

Odkazy na produkty uvedené v tomto článku jsou placenou inzercí obchodu Alza.cz. Doporučení jednotlivých produktů je ale čistě redakční rozhodnutí, odkazy jsme k nim přidali až dodatečně.


Hearthstone: Heroes of Warcraft

Stáhnout hru

O karetním fenoménu poslední doby se toho napovídala spousta. Jedná se o free to play hru, kterou má na svědomí Blizzard a která vychází ze světa Warcraftu s inspirací v karetních hrách po vzoru Magic the Gathering. Samozřejmě je vše hodně zjednodušené, aby hru mohli hrát i naprostí nováčci a aby hned při prvních duelech nebyli frustrovaní.

2372637-stranglethorn.jpghearthstone-ui-guide.jpgmaxresdefault.jpg

Jako hráč Heartstone dostanete do základní výbavy několik možných hrdinů, za které můžete hrát s tím, že každý má jiný zaměření a podle toho odpovídají i jeho speciální karty. Druid má v sadě léčivá kouzla, warrior více útočná a mág využívá více magických útoků. Rozdělení tu je podle hry World of Warcraft, takže pokud jste ji hráli, nebo vám ten frnomén něco říká, tak se ve hře budete alespoň zčásti orientovat.

Po výběru hrdiny začíná karetní souboj, ve kterém za pomoci bojových karet musíte zničit svého protivníka. Vše je intuitivní a jednoduché na ovládání. Na výběr samozřejmě máte několik režimů hraní. V případě, že se nechcete socializovat, můžete si vybrat variantu Solo Adventures, kde je i několik kampaní za mikrotransakce, nebo můžete hned po hlavě skočit do víru dění a připojit se do nějaké online hry. To vám ale osobně nedoporučuji, protože na online souboje nemáte dostatečně silné nebo záludné karty, které dostanete hraním režimu Practice ve hře pro jednoho hráče.

Recenze-HearthStone-Heroes-of-Warcraft-nejlepší-sběratelská-karetní-hra-pro-Android.jpg

Heartstone je opravdu chytlavá hra a v kombinaci s možností hrát zadarmo, je to ideální volba, jak trávit volný čas. A pokud vlastníte notebook s dotykovým monitorem, nebo tablet, můžete hru ovládat dotykově, což dává hře lepší zážitek.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,