10 nejlepších modifikací, které předčily své hry

Modifikací je opravdu spousta. Některé upravují vzhled, jiné zase přidávají něco do hry. Občas se ale objeví i takové, které danou hru změní k nepoznání.

Skywind

Hry od Bethesdy jsou obecně velkým lákadlem pro modery. Nejen proto, že k jejich hrám často dávají k dispozici různé nástroje na tvorbu nového obsahu, ale také je to kvůli tomu, že je hru potřeba dodělat. Vezměte si třeba Skyrim. Po použití grafických modů vytvořených komunitou můžete dosáhnout téměř fotorealistické grafiky. U modu Skywind jde ale o něco úplně jiného, než vylepšení vzhledu.

wind.jpgwind2.jpgwind3.jpgwind4.jpg

Mnozí z vás to jistě poznali už z názvu modu. Jeho tvůrci se snaží o opravdu velkou věc. Předělat celý Morrowind do enginu Skyrimu totiž určitě není nic jednoduchého. Dávají si opravdu záležet, prakticky celou hru dělají znovu, hudbu nevyjímaje. Velikost tohoto modu dokazuje i to, že už se na něm pracuje více než 4 roky.

Kdy konečně uvidíme Skywind na našich obrazovkách? Nikdo neví. Z nedávno vydaného progress traileru je ale jasně vidět, že už kluci odvedli obrovský kus práce a Morrowindu nový kabátek náramně sluší. Na něco takového se rozhodně vyplatí počkat. Je opravdu neuvěřitelné, co všechno jsou fanoušci schopni udělat pro svoji oblíbenou hru. 

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,