10 nejlepších PS3 her pod stromeček [Vánoce 2013]

PC a Xbox360 už máme za sebou, zbývá nám tedy podívat se na druhou velkou konzoli současné generace, a poté zavítat do oblasti herního hardwaru. Ale nepředbíhejme, čeká nás desítka nejzajímavějších her pro konzoli Playstation 3.

Uncharted 3: Drake’s Deception - popcornový akčňák

Naughty Dog umí, a jediným důvodem, proč v našem seznamu není ještě vice her tohoto studia je zkrátka proto, že by to nebylo fér vůči ostatním. Je ale nesporné, že si majitel konzole PS3 nemůže nechat ujít trilogii fešného Nathana Drakea, dobrodruha a modela (tak trochu). Samozřejmě bychom vám doporučili kompletní trilogii, jelikož jde o kvalitní akční adventury a každá nabízí trochu jinou atmosféru, právě třetí díl je ale esencí toho nejlepšího, co popcornová jízda dokáže nabídnout.

ruins_of_uncharted_3_w1.jpeg

Příběh je akčnější a rychleji odsýpá, s Nathanem a jeho mentorem Sullym se tentokrát vydáme do bájné pouště Rub‘ al Khali ve stopách legendárního ztraceného města. Na něj má však spadeno také tajná organizace a lidé, kteří za ní stojí si rozhodně poroučet nenechají. Začíná hon za světovým tajemstvím T.E. Lawrence a vlastním životem.

621049f8-44578.jpg 715f94da-44575.jpg 9ee14995-27024.jpg

Jinak je Uncharted nejlepším příkladem hollywoodského blockbusteru. Má svižnou akci s aktivním systémem krytí, kulervoucí WTF momenty, dovolené v exotických zemích světa a samozřejmě i ždibec té romantiky. Pokud vás navíc uspokojí kampaň, k dispozici je multiplayer. Ten vás upoutá nejen různorodými módy, ale také podrobným přizpůsobením vizuálu vaší postavy.

Ať se tedy na Uncharted díváte jakkoliv, zabaví nejen kvalitně, ale i na dlouho. Povinnost pro každého majitele PS3. Nyní se přesuňme do závodní sféry.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,