10 nejlepších Xbox One her pod stromeček [Vánoce 2015]

Uběhl další rok po uši nabitý hrami a člověk aby se rozhodl, co si má k Vánocům přát. Zde je 10 her, které nás tento rok na Xboxu ohromily nejvíce.

9. Assassin's Creed: Syndicate

Cena: 1589 Kč

Ubisoft jakožto obří herní firma přežívá zejména díky masivně populárním sériím. V případě Ubisoftu mluvíme například o sérii Far Cry, Tom Clancy či Rayman, ale hlavně o Assassin's Creed. Asasínů již známe za ty roky hromady a mnohdy se setkáváme s nařčením, že série vychází až moc často a že do ní nepřibývá moc nového. A i když je pravdou, že všichni Asasíni si jsou v mnoha prvcích podobní, základ je tak dobře udělaný, že se u hry zasekáváme rok co rok.

ac_syndicate_logo.jpg

ac_syndicate_1.jpgac_syndicate_2.jpgac_syndicate_3.jpg

Důvodem by se sice logicky nabízel skvělý parkour, zábavný a jednoduchý stealth postup či chytlavě vymyšlené dialogy. Pravou ale je, že s těmito věcmi se setkáváme i v mnoha jiných titulech. Jen málokterý ale dokáže naservírovat tak skvělý, rozmanitý a naprosto dech beroucí otevřený svět, ve kterém strávíme bezesné noci. V Syndicate na zábavě přidaly i nové typy úkolů, ve kterých nechybí sérii dosud neznámé tvoření vlastního gangu (nikoliv bratrstva).

O to víc se nám ve hře líbilo, když její pozadí tvoří viktoriánská Anglie, která má neuvěřitelný potenciál zaujmout. Svět je obrovský, naprosto otevřený a ve smradlavých stokách místní chudiny si člověk připadá... no dobově. Hra je sice velmi podobná svému předchůdci, ale ruku na srdce, právě to, co nám Assassin's Creed přináší každý rok, zkrátka chceme a v tomto ohledu Syndicate zaručeně nezklamal. A teď prosím zpátky do Číny a Egypta.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,