10 nejzajímavějších her pro Playstation VR

Ve čtvrtek 13. října se konečně začal prodávat Playstation VR. Vybrali jsme 10 titulů, které dle nás vypadají ve virtuální realitě nejlépe.

10. Farpoint

Opuštěn na vzdálené planetě se ve hře Farpoint ocitnete v nekonečné pustině s hlavním cílem přežít. Vývojáři ze studia Impulse Gear dostali nápad, že nám za použití virtuální reality vytvoří zajímavý zážitek v nekonečné poušti a nehostinném prostředí, které je plné nepřátel – a vy se mnohdy budete muset prostřílet skrz.

farpoint.jpg

farpoint_1.jpgfarpoint_2.jpgfarpoint_3.jpg

Mimo primárního úkolu přežít bude cílem hry najít havarovanou stanici The Pilgrim a pokud možno i přeživší nehody a vrátit se zpátky domů. Farpoint vám díky svému konceptu nabídne zajímavý svět, ohromující zážitek a divoké přestřelky a to vše za použití VR. I když pouštní svět asi nesedne každému.

Největší výjimečností hry je ale použití zařízení Playstation VR Aim. Jedná se o prapodivně vypadající ovladač, který vám má však díky virtuální realitě připomínat střelnou zbraň. No uvidíme, jak se Farpoint povede, ale jistě se máme na co těšit.

ps_aim.jpg

Datum vydání zatím není známé.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,