10 předělávek na Nintendo Switch, které si zaslouží vaši pozornost

Už to dávno vyšlo, již jsme to hráli. Ale Switch nabízí něco nového – možnost hrát to kdekoliv. A to se těžko odmítá. Má smysl si tyto hry zopakovat? Podívejte se na 10 "nově vydaných" her, které jsme si na Switchi zahráli.

Her vychází strašně moc a člověk to často nestíhá. I z toho důvodu jsem si zamilovat Switch, díky kterému si mohu zahrát v podstatě kdekoliv. Stojí to ale za to? Těchto 10 her jsem vyzkoušel a rád bych vám v krátkosti představil, jak moc se jejich předělávka povedla.

Wolfenstein II na cestách potěší, TV mód je horší

Noví Wolfensteini se řadí k nejlepším singleplayerovým střílečkám (tedy až na nepříliš povedené Youngblood) a možnost si druhý díl znovu zahrát mě velmi zaujala. Trošku jsem nechápal, proč na Switch vyšel pouze Wolfenstein 2: The New Colossus, jelikož jednička je skvělá a navíc méně náročná. Přesto jsem hře chtěl dát šanci.

wolf_1.jpgwolf_2.jpgwolf_3.jpeg
Na cestách je Wolf ideální, ale TV mód je příliš rozmazaný

O kvalitě hry se moc pochybovat nedá. Je to vynikající singleplayerový kousek s parádním level designem, chytrými nepřáteli a slušnou herní dobou. A hodně dobrou grafikou. Ta je na Switch verzi horší, ne však tragická. Bohužel jako u mnoha jiných her, v TV módu je hra rozmazaná a po Xbox verzi se vám bude stýskat.

Chcete-li hru čistě jen na cesty, není to úplně špatná volba. Výkon byl snížen obecnou horší grafikou a tím, že detailnější textury nabíhají dost na blízko. Je to vidět, ale hra dosáhla téměř úplné plynulosti. Textury mě z míry tolik nevytrhly a malá obrazovka přeci jen nějaké nedostatky skryje a výsledek rozhodně není špatný.

Hodnocení: 6/10

Diskuze (4) Další článek: Světové recenze na Need for Speed Heat mluví o návratu ke kořenům

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,