1:0 pro paysafecard!!!

Inzerce 22. června 2010
paysafecard vede!!! A s ní všichni fotbaloví fanoušci, kteří využívají tento předplacený platební prostředek pro své internetové platby.

paysafecard vede!!! A s ní všichni fotbaloví fanoušci, kteří využívají tento předplacený platební
prostředek pro své internetové platby. Zapojte se do hry a popište, jak by podle Vás měl vypadat perfektní fotbalový večer. Kreativita vítězí a bude odměněna kódy  paysafecard. Zůčastnit se může každý do 7. července na stránkách www.paysafecard.com

t_Football_Promo_blau_neu_15.jpg

Vyhrát můžete 3 paysafecard v hodnotě 1.000 Kč a 10 paysafecard v hodnotě 100 Kč,  když popíšete nádherný fotbalový večer, tak jak o něm opravdu sníte.

paysafecard – Placení na internetu bez bankovního účtu nebo kreditní karty

Plaťte konečně v hotovosti na internetu. Rychle jednoduše a bezpečně. Nepotřebujete ani kreditní kartu, ani bankovni účet. Nevadí  jestli si chcete hrát online nebo nakupovat, s paysafecard volíte bezpečné a jednoduché řešení – paysafecard je totiž předplacená karta, se kterou se dá platit na internetu.
Máte volbu koupit paysafecard v hodnotách 100 Kč, 300 Kč, 1000 Kč a 2000 Kč.

Na paysafecard najdete 16místný PIN kód. S tímto kódem uskutečníte platbu ve vybraných obchodech (současně přes 3.500 a  jejich počet se neustále zvyšuje). Pro větší částky kombinujte jednoduše až 10 paysafecard, zadáním více PIN kódů.

Více informací o produktu a obchodech na stránkách www.paysafecard.com

Prodejní síť:

280.000 prodejních míst po celém světe – a v ČR rozšiřujeme prodejní síť o tisíc dalších poboček a nový způsob doručování kódů SMSkou.

paysafecard se dá koupit u čerpacích stanic, ve večerkách, stáncích a trafikách. Nyní je to možné i v prodejní síti TIPSPORTU a to v celé republice přes terminál.

Novinka!

sms_paysafecard_sk_01.jpgNové geniální řešení na nákup paysafecard je prostřednictvím SMS a bankovních účtů. Na účet partnerských bank stačí vložit nebo převézt hodnotu zakoupených kódů a jako VS uvést číslo mobilu. Kód(y) dojdou zanedlouho SMSkou – to je opravdu komfort! 

Více informací o prodejních místech a účtech na stránkách www.paysafecard.com

Další článek: Nintendo 3DS nebude pro děti

Témata článku: , ,