10 strašných her, které zostudily celou sérii

Když vyjde špatná hra, je to smutné. Ještě horší ale je, když vyjde hra, která měla být dalším reprezentantem slavné série... a je to katastrofa. Taková hra dokáže sérii hodně zostudit nebo ji i zabít. Těmto deseti se to podařilo.

Crackdown 3 a totální katastrofa

Jen málokterá hra se tvořila tak dlouho jako Crackdown 3. Od svého oznámení vzbuzoval Crackdown 3 naději. Měl to být pokračovatel akční zábavné série a navíc ji uvést na novou generaci konzolí. První trailer zaujal až překvapivě dobře, sliboval možnost destrukce nevídaných rozměrů. Strhnout mrakodrap? Žádný problém.

crackdown_1.jpgcrackdown_2.jpgcrackdown_3.jpgcrackdown_4.jpg
Trailery slibovaly neřízenou destrukci, místo toho jsme dostali nudu

Záhy se probudily pochybnosti, zda hra není zrušena. Oznámena totiž byla v roce 2014 a vydána byla až v únoru tohoto roku. Takový čas bohatě stačí na vývoj velkého RPG, přičemž velké RPG se od svého vydání pravidelně připomíná. Crackdown 3 se dlouho neozývalo a v průběhu jeho vývoje jsme jen slyšeli o tom, že se ruší velké hry jako Fable Legends nebo Scalebound.

Crackdown 3 záhadně přežil, ale v této době už nepůsobil dobrým dojmem. Prvky, které nás v roce 2014 zaujaly, náhle zmizely. Větší potenciál než prvoplánová akční hra byl náhle cítit více než obvykle. Ani to však Crackdown 3 nezpracoval dobře.

Ze hry se vyklubala nezáživná nekončící akce, jejíž celou náplní jsou monotónní vedlejší mise, nonstop střílení, nehezké vzezření a nezáživný příběh. Spojení nekončící akce obvykle používáme jako klad, ale v případě Crackdownu 3 se to rovná nekončící nudě.

Diskuze (37) Další článek: Chystá Nintendo dalšího Maria? Naznačují to nové inzeráty

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,