10 tipů, jak být špičkovým agentem v The Division

Některé věcí leží pod povrchem více, než by se mohlo zdát. Naše rady vám pomohou ke světlým (a hlavně živým) zítřkům.

Ačkoliv se to nemusí zdát, The Division je velmi komplexní hrou a vývojáři vás ne vždy vodí za ručičku, abyste se všechno naučili. Pohyb v prostředí, využívání inventáře a modifikací, crafting a větvené schopnosti. To vše vyžaduje pozornost a správné využití.

Ubisoft před nedávnem vydal toužebně očekávanou aktualizaci a novou verzi hry, která mění spoustu herních mechanismů a láká agenty zpátky do New Yorku. Pojďme si tedy připomenout, jak na to. 

Nejkratší cesta k lepším zbraním je přes obchodníka

Ano, ty nejlepší kousky ve vašem inventáři se objeví především po návštěvě Temné Zóny a některých nejtužších misí, do začátku se ale člověk potřebuje něčím bránit. Téměř od prvních chvil je vám k dispozici crafting, který v pozdějších fázích nabídne některé opravdu velké chuťovky. 

Tom Clancy's The Division™_20160309131226.jpgTom Clancy's The Division™_20160307181653.jpgTom Clancy's The Division™_20160308190315.jpgTom Clancy's The Division™_20160309105137.jpg

Vtip je ale v tom, že ze začátku je vaší nejrychlejší cestou k lepším zbraním přes klasického obchodníka. Minimánlě prvních 5 úrovní, než se otlučete a budete mít přístup k výnosnějším úkolům, své veškeré  posbírané harampádí prodávejte a šetřete si penízky. Už za několik minut si tak budete moci pořídit modré samopaly, rukavice či vestu. A to se při prvních krocích hrou zatraceně vyplatí.

Jakmile začnete levelovat dál, v misích vám začnou padat lepší kousky, a také se váš inventář začne plnit zajímavými plánky na výrobu vlastních zbraní, takže se vyplatí přesedlat na vlastní výrobu. 

Po dosažení maximální úrovně se systém mění a v end-game rutině jde především o denní mise, exotické vybavení a kombinované vybavení, které po kompletním setu otevírá celou řadu nových perků a výhod, které vás řádně napumpují. Především obchodník v Terminálu pak prodává exotické zbraně se solidní útočnou silou, takže se vyplatí jej kontrolovat. 

Diskuze (6) Další článek: Týmovce Lawbreakers se nedaří, tvůrci z toho viní akční PUBG

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,