12 Minutes představuje delší ukázku z hraní. Datum vydání ale stále neznáme

Jste chyceni v časové smyčce trvající 12 minut. Jaké budete mít během hraní této výborně vypadající nezávislé záležitosti možnosti?

O hře 12 Minutes už slýcháme pěkných pár let. Vývoj by se konečně měl blížit ke konci. Datum vydání ale stále neznáme. Tvůrci uvádějí pouze to, že hra vyjde ještě letos. Luis Antonio, kreativní ředitel studia, nám ale předvedl, jak se 12 Minutes vůbec bude hrát. 

Celou scénu sledujeme z topdown pohledu. Ovládání postavy připomíná klasické point'n'click adventury. Můžete sbírat předměty, interagovat s nimi a kombinovat mezi sebou. Stejně tak se můžete pustit do konverzace se svojí drahou polovičkou. Je už ale čistě na vás, co přesně uděláte. Ani vy, ani samotný protagonista netuší, která volba je ta správná. 

Budete tedy muset zkoušet spoustu věcí. Nemůžete ale nikdy udělat nic špatně. Časová smyčka totiž začne znovu pokud dojde čas nebo pokud zemřete. S každým dalších průchodem budete moci využít nasbírané informace a mohou se vám odemknout i nové možnosti v konverzacích. 

I když tak smyčka trvá pouze 12 minut, tak ve hře strávíte několik hodin, než přijdete na to, co se vlastně děje a jak se z ní dostat ven. Do hraní se budete moci pustit snad již brzy na PC, Xboxu One a Xboxu Series X|S.

Váš názor Další článek: Days Gone na PC nebude podporovat ray-tracing ani DLSS

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,