PC | Akce

2x pět hodin v akci Scourge Project

Španělské tvůrčí studio Tragnarion nedávno oznámilo, že chystaná sci-fi akce z pohledu třetí osoby, The Scourge Project, vyjde v prosinci letošního roku prostřednictvím služby Steam. V březnu 2010 potom budou následovat konzolové verze, a to konkrétně Xbox 360 a PS3.

The Scourge Project využívá mnohokrát oceněnou technologii od Epic - Unreal Engine 3 - a celkem se hráči mají těšit na dva díly, v nichž zažijí dobrodružství čítající dohromady zhruba deset hodin, což by mohlo znamenat, že do peněženky nesáhnou pouze jednou, ale hned dvakrát.

s01.jpgs02.jpg

Kampaň pro jednoho hráče lze podle dostupných informací hrát i v kooperačním módu, a to až pro čtyři pařmeny. Oproti tomu v multiplayerových módech (Deathmatch, Team Deathmatch, Capture The Flag a Frontiers) promluví do statistik až 16 hráčů.

Na začátku každého výletu do sci-fi světa plného krve, chaosu a ohromné války si budete moci vybrat postavu, za kterou budete hrát. Na výběr přitom budete mít hned čtyři odlišné a unikátní vojáky či vojandy. Samozřejmě se máte těšit na ohromné množství zbraní, speciálních schopností a zajímavých, napínavých a nekonečných soubojů s bossy, což o svém připravovaném titulu říká každý…

s03.jpgs04.jpg

Podle tiskové zprávy dokonce nebude chybět ani takzvaný flashback, jež by měl umožnit přehrávat dřívější důležité události, které jste se svou postavou absolvovali, což by nemuselo být vůbec na škodu, jelikož se budete moci vždycky rozhodnout, zda chcete spolupracovat s ostatními vojáky ve zbrani nebo se do boje vrhnete sami.

Závěrem jen dodejme, že počítačová verze bude nabízet k odemčení 32 odznaků, oproti tomu Xbox 360 verze pouze 12 archievementů.

s05.jpg s06.jpg
s07.jpg s08.jpg

 

Zdroj: GGmania, TZ
Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce | střílečka z pohledu třetí osoby
Výrobce: Tragnarion Studios | Webové stránky hry
Začátek prodeje: prosinec (PC), březen 2010 (X360, PS3)
Váš názor Další článek: UFC Undisputed 2010 v sobotu na VGA 09

Témata článku: , , , , , , , , , ,