3D Realms před zrušením projektu pracovalo na hře z univerza Vetřelců

Než Fox odkoupila společnost Disney, několik herních studií tajně pracovalo na dalším trháku.

Frederik Schreiber, viceprezident společnosti 3D Realms, na Twitteru odhalil, že studio spolu se Slipgate vedlo domluvy s 21st Century Fox o vývoji kooperační PvE akce pro čtyři hráče, založené na značce Vetřelece.

Hra se měla jmenovat Aliens: Hadley's Hope a byla ve fázi předprodukce, než Disney získalo Fox a projekt byl zrušen. Schreiber nyní sdílel i krátký náhled na potenciální obsah hry.

"Hrstka kolonistů a mariňáků spolu bojuje o svůj život proti mimozemské královně, která je ochotná udělat cokoli, aby ochránila své vejce," píše se v příběhovém popisu. "Hráči se spojí, aby bojovali s mimozemskou královnou a jejím neúprosným rojem ochránců."  Hra vyžaduje týmovou práci a taktiku, aby bylo možné dosáhnout postupu. Teprve poté, co hráč přežije několik úrovní, bude tým čelit mimozemské královně ve svém dobře střeženém doupěti."

Můžeme soudit, že hra měla být zábavnou týmovou akcí, po zrušení projektu ale byla bohužel uložena k ledu. Místo toho jsme dostali neméně kvalitní hororový zážitek jménem Alien Isolation. 

Váš názor Další článek: Pokochejte se včeličkami v novém traileru ke hře Hive Time

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,