5 nejoblíbenějších her zdarma z Mujsoubor.cz

Inzerce 8. února 2013
Žijeme ve zlatém věku hraní na PC. Máme k dispozici obrovské množství starých i nových her k volnému stažení, a vývojáři vypouštějí stále další, ať už jde o moderní AAA online tituly zdarma nebo různé obměny free2play. Zahrajte si je také. Začít můžete třeba s těmi, které na download portálu MujSoubor.cz trhají rekordy v počtu stažení.

Žijeme ve zlatém věku hraní na PC. Máme k dispozici obrovské množství starých i nových her k volnému stažení, a vývojáři vypouštějí stále další, ať už jde o moderní AAA online tituly zdarma nebo různé obměny free2play. Zahrajte si je také. Začít můžete třeba s těmi, které na download portálu MujSoubor.cz trhají rekordy v počtu stažení.

doupe2.jpg

1. Vlak: český logický rychlík zdarma

Věřte nevěřte, na plné čáře to vyhrál Vlak. Stařičká hra z českých luhů a hájů, která přitahuje k monitorům snad více, než před těmi 20 lety, kdy vznikla. Důvod popularity je jasný, hra je to proklatě dobrá, návyková a taky těžká. Dokončit všech 50 kol je pořádná výzva a rozhodně se vyplatí si zapisovat kódy, díky kterým jednou dohrané úrovně můžete přeskočit. V principu jde přitom o obyčejného „hada“, kdy v roli mašinky sbíráte nejrůznější předměty, které celou soupravu prodlužují, až není na malém prostoru k hnutí.

Vlak stahujte zde

Vlak Doupě.jpg

2. Trackmania Nations Forever: prvotřídní závody plné překvapení

U Trackmanie můžete strávit hodiny, dny a přitom vás nepřestane překvapovat rozmanitostí úrovní, ve kterých se budete se svým vozidlem prohánět a soupeřit s ostatními hráči, nebo se sebou samým. Jízda je pořádně arkádová, ale Trackmania toho naplno využívá k vytvoření akční hratelnosti. Díky náročným skokům a saltům vyžaduje ale i hodně přesnou ruku a občas i dávku štěstí.

Trackmania Nations Forevere stahujte zde

Trackmania Doupě.jpg

3. Prehistorik 2: staňte se na chvíli neandrtálcem

Další z herních stařečků, který na své popularitě ne a ne ztratit. Naopak, Prehistorik 2 zraje jako víno. Může za to neodolatelný hlavní hrdina, který kyjem přetáhne vše, co se jen po obrazovce mihne, aby nasbíral dost jídla pro svou pračlověčí rodinu. Legendární jsou zejména bonusové úrovně, kde je z jídla složeno úplně vše, nebo obrovské ovoce (za hodně bodů) skryté na nejméně očekávaných místech. Pokud by vám nestačilo ani to, můžete se těšit i na létání na rogalu.

Prehistorik 2 stahujte zde

prehistorik 2 Doupě.jpg

4. World of Tanks: návykové tankové bitvy

Pro desítky milionů hráčů je World of Tanks splněným snem. Ovládáte svůj vlastní tak v bitvách proti dalším hráčům, za získané body si můžete stroj vylepšit, nebo koupit úplně nový a navíc si užijete i klanové bitvy o teritoria. Hra je navíc neustále omlazována, a to novým obsahem i grafickými pozlátky, které ji drží stále v první lize.

World of Tanks stahujte zde

World of Tanks Doupě.jpg

5. League of Legends: první z houfu nástupců DotA

League of Legends je ukázkovým zástupcem takzvaných MOBA her, ve kterých se týmy hráčů utkávají v aréně. V té je cílem zničit nepřátelskou základnu, přičemž každý hráč ovládá jednoho hrdinu se sadou unikátních schopností. Jde o mix strategie a RPG, v němž jde ze všeho nejvíc o týmovou spolupráci. League of Legends těží i z toho, že už je roky na trhu, zatímco se „originální“ DotA hry ve studiích Valve a Blizzardu teprve zdlouhavě kuchtí.

League of Legends stahujte zde

League of Legends Doupě.jpg

Další článek: The Walking Dead: Survival Instinct v prvním oficiálním traileru

Témata článku: , , , , , , ,