5 největších novinek z akce Koch Primetime: Kingdom Come i Payday 3

Novinky ohledně nové součásti společnosti Koch Media sice po internetu začaly kolovat už včera, ale dnes jsme se na akci Prime Matter dozvěděli zajímavé detaily navíc.

Kingdom Come: Deliverance na Switch

  • Vznikl díky zájmu komunity
  • Portuje ho studio Saber Interactive, které portovalo i třetího Zaklínače

Ano, je to tak. České Kingdom Come: Deliverance zamíří i na konzoli Nintendo Switch. Nemají ho na svědomí ale přímo vývojáři z Warhorse Studios. O portování se starají Saber Interactive, kteří jsou v tomto ohledu považováni za kouzelníky. Přeci jen to jsou oni, kdo na Switch dostal třetího Zaklínače.

Z nové verze jsme bohužel neviděli ani vteřinu záběrů, takže si zatím jen těžko uděláme obrázek o tom, jak na této platformě poběží. Přeci jen je o poznání slabší než dosluhující generace, a už tam to s technickým stavem hry nebylo zrovna nejlepší. Předpokládáme ale, že na Switch dorazí rovnou v Royal edici se všemi DLC.

145533.jpg145540.jpg149077.jpg

O vznik tohoto portu se prý zasloužili samotní hráči. Shodou náhod se totiž do databáze Nintenda dostalo jméno Kingdom Come: Deliverance a postupně se začalo řešit natolik, že Warhorse opravdu začalo uvažovat o příchodu na novou platformu.

Diskuze (2) Další článek: The Anacrusis je nová kooperační sci-fi akce s retro nádechem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,