5 nejvíc sexy herních reklam

Sex prodává! Základní marketingová poučka stejně dobře funguje u her, jako třeba u aut. Všechno je přeci lepší s pěknou ženštinou v bikinách, no ne?

Sex prodává! Základní marketingová poučka stejně dobře funguje u her, jako třeba u aut. Všechno je přeci lepší s pěknou ženštinou v bikinách, no ne? Na blogu Joystick Division se za lechtivé reklamy zaměřili a my jsme z nich vybrali pět nej reklam, které se nebojí ukázat kus holé kůže. Navíc jim často nechybí ani smysl pro humor, který osvěžuje jinak prvoplánovitou vábničku na mužské hormony. Která z následujících reklam zaujala vás?

F.E.A.R 2: Project Origin

Fear jako hororová hra na první pohled nepředstavuje příliš příležitostí pro lechtivou reklamu. Přeci jen, modelky v bikinách povalující se na hromadách zkrvavených torz by moc hráčů (doufáme!) nenalákalo. Ale teleshoppingové sestřičky, co vás uchrání před přílišným děsem? To už si necháme líbit.

Guitar Hero: World Tour

K rockovým kytarám sexy dívčiny tak nějak prostě patří. A nevadí, že ty kytary jsou zrovna plastové. Slavná modelka Heidi Klum si zaskotačila ve spodním prádle se hrou Guitar Hero a svého času pobláznila bezpočet hráčů.

Saint's Row 2

Saint’s Row jako arkádovější a hravější klon GTA zaujal, ale proč gangsterskou otevřenou akci ještě neokořenit? Stačí najmout pornoherečku Teru Pattrick jako „vývojářku“ a věřte, že ta dokáže přednosti (i hry) pořádně zdůraznit.

MX vs ATV Untamed

Rychlá kola, ženštiny v plavkách, mokré houby…a závodní arkdádovka. Ideální kombinace. Pravda, MX vs. ATV Untamed do světa zrovna velkou díru neudělali, ale na reklamu se aspoň kouká pěkně.


Zakázaná reklama na Top Spin 4

Tenisová hvězda Serena Williamsová natočila pikantní reklamu na tenisovou hru Top Spin 4, která nakonec se nikdy veřejně nevysílala. Ale naštěstí máme YouTube. Mimochodem, za hrou stojí pražské studio 2K Czech.

Diskuze (8) Další článek: Ohlášena kolekce Mortal Kombat

Témata článku: , , , , , ,