6 nejlákavějších závodních her, které jsme viděli na E3

E3 nebyla ochuzena ani o několik zajímavých závodních her. Připravili jsme pro vás výběr těch nejlákavějších a přidaly několik dalších, které by vás jistě neměly minout.

Need for Speed: Payback

Snad nejprofláklejší závodní série všech dob je zpět. A tentokrát to vypadá na skutečně divokou adrenalinovou jízdu, ve které bude lítat vzduchem vše možné i nemožné. Hra byla oznámena počátkem června, následující konference v rámci E3 připravila perfektní podmínky pro představení prvních záběrů.

Ty nám prezentují peprnou honičku kamiónu a nablýskaného Mustangu a v náznacích odkrývá i základní body možného příběhu. Hra by se bude točit okolo zločineckého kartelu The House a krádeže auťáků. Vše tak nějak ve stylu starého známého Rychle a Zběsile.

nfs-payback-high-stakes-competition_jpg_adapt_crop16x9.jpgnfs-payback-action-driving-fantasy_jpg_adapt_crop16x9.jpgnfsp-license-plate_jpg_adapt_1456w.jpg

Takže se zdá, že by se náplň hry mohla opět maličko posunout k filmovějšímu podání, což rozhodně nebude na škodu. Každopádně se už nyní těšíme na výsledný produkt, který dorazí hned na podzim, konkrétně 10. listopadu 2017 na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Diskuze (2) Další článek: Call of Duty: Modern Warfare Remastered míří na trh samostatně

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,