7 herních hitů, co bychom chtěli vidět na konzoli Nintendo Switch

Nintendo Switch už sice má ve svém repertoáru pár kousků, kvůli kterým stojí za to si ho pořídit. Oproti konkurenci ale jeho line-up dost zaostává. Na konci loňského roku do něj přispěla Bethesda s upravenou verzí posledního Dooma a Skyrimu. Vypadá to, že se jim tento krok osvědčil a my tak můžeme do budoucna očekávat na Switchi i další již vydané hry. Pojďme se podívat na některé tituly, které bychom tam rádi viděli.

GTA V 

Zelda dokázala, že na Switchi mohou uspět i hry obřích rozměrů. Proč tedy do toho nezatáhnout rovnou krále mezi městskými akcemi? GTA V sice vyšlo už před pěti lety, to ale nemění nic na tom, že je ve svém žánru stále nepřekonanou hrou.  

gta.jpg
gta2.jpggta3.jpggta4.jpg

U předchozích generací konzolí od Nintenda se absence GTA V zdůvodňovala nedostatečným výkonem. Původně ale vyšlo přece ještě na minulou generaci konzolí. Už WiiU na tom bylo výkonově lépe, než PS3 a Xbox 360, i když ne o moc. Switch je na tom sice dost podobně, ale dle mého by stačil na to, aby GTA V utáhl. I v případě některých kompromisů. 

Po internetu kolují spekulace, že by se na Nintendo Switch mělo podívat Red Dead Redemption 2, což má být ještě větší hra než poslední GTA. Možná už je pro Rockstar tohle uzavřená kapitola. Jak se ale můžete přesvědčit z různých prodejních žebříčků, GTA V se stále prodává skvěle. Pokud by měla vyjít i verze pro Switch, určitě by vydavatel neprodělal. Do šestého dílu je totiž ještě spousta času.

Diskuze (1) Další článek: Podívejte se na úvodní hodinu z týmovky Metal Gear Survive

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,