7 skvělých modifikací, které změní Grand Theft Auto 5 k nepoznání

Myslíte si, že je GTA 5 už nuda? Tak se vrhněte na modifikace, je to skutečně zábava.

GTA 5 stále táhne a je více než pravděpodobné, že do vydání dalšího pokračování i nadále táhnout bude. Důvodů, proč tomu tak je bychom našli nespočet. Jedním z těch nejvýraznějších je ovšem možnost implementace nejrůznějších modifikací. V  následujícím přehledu se podíváme na výběr těch, které jistě stojí za pozornost. Mějte však na paměti, že jde pouze o prostý výběr a špičku ledovce. GTA 5 je z hlediska modů tak bohatá hra, že si musí vybrat snad úplně každý.

GTA 5 Real Life Mod

Máte problém s tím, že je GTA 5 málo autentické a v mnoha aspektech neodpovídá reálnému životu? Pokud ano, vyřešit tento problém může mod s názvem GTA 5 Real Life Mod, který do hry vnáší několik nových prvků, jež vytvářejí uvěřitelnější podmínky pro vaše řádění v ulicích.

bb6527bb109a4d83930cbd4a7979f6a9.jpg
GTA 5 nebylo nikdy reálnější

Jak si lze jistě domyslet, jde především o systém regulující umělou inteligenci nehratelných postav, které jsou celkově mnohem ostražitější vzhledem k vašemu jednání. I menší nekalosti jsou tak okamžitě hlášeny policii, která si rozhodně servítky nebere. Stačí jen vytáhnout zbraň a máte zaděláno na nemalé problémy.

Na celý tento systém zvýšené ostražitosti a citlivosti živoucího světa je rovněž navázána také funkce reputace, která velice bedlivě sleduje vaší celkovou pověst ve městě. Díky tomu můžete tak být snadno identifikováni a nahlášeni strážcům zákona. Mnohem důsledněji jsou posuzovány i běžné přestupky jako např. překročení rychlosti apod. Inu, bezstarostnému řádění v ulicích Los Santos s tímto modem možná odzvonilo. Je tedy čistě na vás, zda-li budete napravený slušňák nebo černá ovce velkoměsta.

Odkaz ke stažení

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (1) Další článek: Microsoft chystá na začátek dubna prezentaci pro fanoušky Age of Empires

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,