7 tipů, jak být králem silnic v novém Need for Speed

Návrat ke kořenům se sice nekoná úplně naplno, stále jde ale o skvělé závody. Poradíme vám, jak z nich vyždímat maximum.

Jak jste se mohli dozvědět z naší dnešní recenze, letošní Need for Speed se snaží vrátit ke svým úspěšným dnům Undergroundu a Most Wanted, což se hře částečně daří. I přes všechna negativa si lze velmi slušně zajezdit a hlavně zatunit. 

Otevřené město ale skýtá mnoho tajemství a je třeba se mít na pozoru, pokud se chcete udržet vysoko v žebříčku kamarádů a podvádějící umělé inteligence. Neustálé připojení k internetu vás navíc nutí být neustále v pohybu. Nabízíme vám 7 tipů, jak vyzrát na hru i dotěrné policisty!

1. Můžete rychlocestovat téměř kamkoliv

Need for Speed nabízí hráčům jako množství dalších moderních her s otevřeným světem možnost se rychle přesunout do potřebné lokality či oblasti na mapě. Narozdíl od dalších, kde můžete cestovat pouze mezi specifickými body na mapě (např. AC: Syndicate) tu lze skočit prakticky kamkoliv.

need_for_speed_fast_travel_1-600x338.jpg

need_for_speed_map_north-600x338.jpg

Jediné co potřebujete k teleportu je záchytný bod, kterým může sloužit vaše garáž, jakýkoliv závod, výzva a jiná akce na mapě. Pokud vidíte ikonku, můžete tam být. Taktéž se lze ihned vrátit do garáže, ať už jste kdekoliv. Používejte rychlocestování, pokud se chcete rychle někam dostat a nemáte zrovna náladu na dlouhé projížďky.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,