7 tipů na nejlepší mobilní hry roku: co hrát na cestách?

Hrajete rádi na mobilním telefonu? Nechte si od nás doporučit několik kousků pro letošní rok.

Ne vždy je dostatek času a prostoru na hraní her v klidu domova a před velkou obrazovkou. Častokrát tak necháváme vyniknout své mobilní telefony, se kterými v upocených rukách krátíme svůj drahocenný čas. Dnes jsme si pro vás připravili výběr těch nejzajímavějších her, které se v této kategorii objevily. Jelikož jde o výběr a doporučení čistě subjektivní a navíc, jelikož nabídka her je skutečně široká, nebuďte zklamaní, pokud svou oblíbenou hříčku nenajdete. Naopak, podělte se s ostatními čtenáři o své názory a tipy v diskuzi pod článkem.

PUBG Mobile

Nelze začít jinde, než u fenoménu poslední doby, battle royale akci PUBG známé nejdříve z PC, následně potom z konzole Xbox One. Byla to otázka času a popravdě jsme ani nemuseli čekat příliš dlouho na to, než se objeví také mobilní verze jedné z nejhranějších her současnosti.

pubg mobile header.jpg252apubg-mobile.jpgpubg-china-new-e1518240105810.jpgPUBG-9.jpg

Podrobnou recenzi na mobilní verzi najdete zde, nicméně v rychlosti shrňme, že se opět jedná o zlatý klenot Battle Royale žánru. Tencent Games odvedli skutečně parádní práci a přinesli skvěle vyladěný port, byť s nějakými těmi nedostatky.

Za ty lze považovat především občasné bugy a poměrně rychlé vybíjení baterie. Kdo chce hrát, musí také nabíjet. Odměnou se však hráčům stává výborná hratelnost, parádní optimalizace a slušná grafika. Ať už tedy jste fanouškem PUBG nebo ne, rozhodně neváhejte. Obzvláště za předpokladu, že je hra zdarma.

Dostupné pro: Android a iOS

Diskuze (12) Další článek: Ochrana Far Cry 5 podlehla hackerům, trvalo to necelý měsíc

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,