8 největších herních zklamání roku 2017

Minulý rok přinesl hromadu skvělých her, bohužel však také mnoho zklamání. Těchto osm nás zamrzelo nejvíc.

For Honor a boj s internetem

Hra jako taková u nás velmi zabodovala. Hratelnost se povedla a dokáže navodit příjemnou středověkou atmosféru. Navíc je hra neustále aktualizovaná a nový obsah nemusíte platit pouze skutečnými penězi, ale mnoho věcí si můžete koupit za herní měnu. Vlastně díky neutuchající podpoře se hra dostala i na náš seznam 10 nejlepších her na PC za minulý rok. Zaslouženě. 

samuraj.jpgfor_honor_8.pngfor_honor_14.pngfor_honor_18.png
For Honor je povedená hra, která nás však zklamala v několika bodech

Zklamáním je však samotný fakt, že hru přestalo hrát strašně moc hráčů poměrně krátce po vydání. Proč se to stalo? Že by dohráli žalostně krátkou kampaň, ve které si ani nevyzkoušíte všechny postavy? Nebo měli dost různých problémů ze servery? Obzvlášť pikantní byl například problém, kdy mě hra nechtěla připojit, dokud jsem nezměnit v nastavení jazyk z češtiny na angličtinu. Hlavní problém bude asi v tom, že vývojáři slíbili mnohem více, než byli ve finále schopni splnit. Škoda, Ubisoft nás tento rok jinak velmi potěšil a For Honor má své nepopiratelné kvality.

Nejvtipnější na tom je, že problémy se servery hru sráží doteď a jde snad o největší a nejdéle trvající problém celé hry. Tvůrci nám sice slibují dedikované servery, abychom se konečně zbavili ubíjejícího pear-to-pear systému, ale to ještě potrvá. Tak snad někdy...

Diskuze (9) Další článek: Nové hry i na slabém počítači: Vyzkoušejte zdarma Geforce Now pro PC

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,