8 skvělých tipů pro zdolání bojiště v Battlefrontu

Je čas popadnout světelný meč a vyrazit na zteč. Máme pro vás hrstku tipů, které vám pomohou přežít o něco déle.

Již brzy se hráči ponoří do kultovního světa Hvězdných válek a budou rozhodovat na bojištích o osudu galaxie. Zatímco pro vás připravujeme naši recenzi, poradíme vám některé užitečné vychytávky, díky kterým půjde střílení Vadera podstatně lépe a svižněji.

Star Wars Battlefront si půjčuje mnohé prvky a herní mechanismy ze série Battlefield, rozhodně ale nejde o přílišné opičení a jsou tu jasně vidět i jiné úspěšné hry. 

8. Opakování matka moudrosti, trénujte za Kredity

Je opravdu jedno, kolikrát jste se umístili na prvním místě online žebříčku nebo kolik Battlefieldů máte doma, trénink se hodí vždy a Battlefront se stejně jako každý další titul hraje trochu jinak. 

STAR WARS™ Battlefront™ Beta_20151006190635.jpg

STAR WARS™ Battlefront™ Beta_20151006191006.jpgSTAR WARS™ Battlefront™ Beta_20151006215759.jpgSTAR WARS™ Battlefront™ Beta_20151007190713.jpg

Základní měnou ve hře jsou Kredity, které získáváte takřka za všechno. Na samém začátku ale máte pěknou nulu, takže je dobré spojit příjemné s užitečným a vydat se vydělávat do tréninkového režimu. Ten nabízí pět misí, každá z nichž vás má naučit některou herní mechaniku. 

Narazíte tu tak na hru na Hrdiny, létání v X-Wingu či si ochočíte Speeder Bike. Nejen, že vám trénink prospěje k co nejlepšímu výkonu v pozdějších multiplayerových kláních, navíc si i vyděláte kredity do začátku. Ať už tedy prahnete po nové zbrani nebo bonusové kartičce, jste jí o něco blíže.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,