8 tipů, jak být správným zabijákem v Assassin's Creed Origins

Assassin's Creed Origins je opravdu zábavné, ale budete se bavit víc, když dáte na naše tipy. Poučte se z našich chyb!

Neskákejte do všeho po hlavě

Assassin's Creed Origins má velmi chytře postavenou strukturu, která vás ve vedlejších úkolech vezme k většině hlavních důležitých bodů zájmu v celém herním světě. Jako příklad si vezměte cestu z úvodní vesnice Siwa do Alexandrie. Při cestování přes pouštní pláně narazíte na několik otazníčků, které vás lákají k prozkoumání. A takhle je to po celé mapě, na mnoho obsahu vlastně narazíte "omylem".

Ignorujte zpočátku všemožné otazníky a držte se své cesty, dokud se nedostanete ke chrámu Sekhmeta. Narazíte na něj hned vedle cesty a nasbíráte v něm hromadu vedlejších úkolů, které vás zavedou do nedalekého úkrytu banditů. Najdete tam i na pár hádanek. Ty spočívají v jednoduchém puzzlu a vždy vás zavedou k nějakému pokladu.   

Assassin's Creed® Origins__13.jpegAssassin's Creed® Origins__24.jpegAssassin's Creed® Origins_20171025002603.jpgAssassin's Creed® Origins_20171025003038.jpg

Takhle si ušetříte dost času, protože kdybyste všechny otazníčky objeli už cestou do Alexandrie, stejně byste se tam museli vracet v rámci vedlejších úkolů. Když už vás úkoly vedou z oblasti pryč, můžete s klidem vyčistit zbývající neobjevená místa, protože tam už vás pravděpodobně nic příběhového nezavede. To platí prakticky pro všechny herní oblasti, zkrátka se nechejte unášet příběhovou řekou.

Diskuze (2) Další článek: Call of Duty: WW2 vyrazí do zákopů v The Resistance DLC

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,