9 herních restů minulého roku, které musíte dohnat

Uplynulý rok byl opravdu nabitý hity. Co ale podle nás nesmíte minout ani za boha? Čtěte dál.

FIFA 17

Jak se můžete dočíst v naší recenzi, FIFA 17 je zajímavým krokem vpřed, a to především díky zbrusu novému enginu a novinkám s tím spojeným. A rozhodně jde o jeden z nejlepších fotbálků na současné generaci konzolí. 

30.jpg29.jpg30.jpg31.jpg

Přepracovaný herní engine přináší řadu nových možností, ale není jedinou novou věcí, která se dá ve FIFA 17 najít. Kromě všech 20 podobizen manažerů Premier League zde můžete nově najít i ligu pohárů J a J1, které zde před tím nebyly.

Nebylo by tomu poprvé, kdy má nějaká sportovní hra i nějakou tu příběhovou vrstvu. Podobné pokusy jsme zažili už i jiných titulů jako např. NBA. Dostáváte se do role sedmnáctiletého Alexe Huntera z londýnského Claphamu. Alexův dědeček je bývalý anglický fotbalový útočník Jim Hunter (20 gólů v sezóně 1966-67). Pod jeho vedením se mladý Alex rozhodne, že se z něj stane profesionální hráč Premiere League. Jak originální... Ale u tohoto typu hry by více příběhu spíše škodilo, protože kvůli němu se FIFA nehraje.

Když odhlédneme od příběhové stránky hry a pohlédneme na platformy, na kterých FIFA 17 běží, můžeme být celkem v klidu. Vše je optimalizováno jak na Andrioid a iOS, tak na PC, PS3 a 4 a na oba Xboxy. Nikdo tedy nezůstane ochuzen o graficky úchvatný fotbalový nářez. 

Diskuze (8) Další článek: OpenLara: Zahrajte si původní Tomb Raider přímo v prohlížeči

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,