9 nejlepších her, které si zapaříte na jednom gauči

Dát si s partou přátel nějakou pořádnou online pařbu nikdy neomrzí. Nic se ale nevyrovná tomu se s nimi sejít v jedné místnosti a utkat se na jedné televizi. Vybrali jsme 9 her, které jsou na to nejlepší.

Rocket League

Sportovních her podporujících lokální multiplayer existuje spousta, od série FIFA po NHL. Žádná ale není tak unikátní jako Rocket League od studia Psyonix. Vývojáře z tohoto studia napadlo, že by mohli vytvořit sportovní hru, ve které by do brány po vzoru fotbalu z Top Gearu střílely míč auta.

rocket_league.jpgrocket_league_1.jpgrocket_league_2.jpgrocket_league_3.jpg

A všichni víme, jak to dopadlo. Rocket League se díky svému nápadu a provedení stal velice populárním titulem a není se čemu divit. Je jednoduchý, chytlavý a zavání příjemnou rivalitou. Snad jediné, co mi na titulu vždy hrozně vadilo, byla příšerná umělé inteligence. Hra to však zachránila fungujícím matchmakingem, ale hlavně podporou split-screenového multiplayeru.

Ostatně pokud máte ve svém okolí dost přátel, mohli jste si se split-screenem plně vystačit. Hra podporuje až čtyři hráče na jedné konzoli, což vystačí na plnohodnotný zápas a v lepším případě i příjemné herní odpoledne. U Rocket League se naštěstí velké podpory dostává i cross-platformovému multiplayeru, aby si konzolisti mohli zahrát i s hráči na PC. Split-screenu se ale samozřejmě nic nevyrovná.

Diskuze (7) Další článek: Akce Prey v novém traileru předvádí zbraně a vybavení

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,