9 nejlepších her, pro které nepotřebujete peněženku

Máte rádi hraní a máte hluboko do kapsy? Nevadí, přinášíme vám výběr toho nejlepšího, co si lze napříč platformami zahrát zdarma.

Planetside 2

A začneme jednou povedenou MMO střílečkou od Sony s názvem Planetside 2. Jedná se pochopitelně o pokračování původního titulu z roku 2003. Hra byla vydána již v roce 2012 pro Windows, konzolové verze PS4 jsme se dočkali o tři roky později.

ve.jpg

Pro Planetside 2 jsou typické především časté aktualizace a rychlé reagování na prosby hráčů. Na tomto základě tak hra nabízí neustále nový a nový obsah a ve svém žánru v podstatě nemá konkurenci. Pro připomenutí shrňme, že se jedná o FPS střílečku odehrávající se na planetě Auraxis, kde panuje velká bitva mezi třemi frakcemi – Terran Republic, New Conglomerate a Vanu Sovereignty.

288244-planetside-2-653x367.jpgplanetside-2-screen-14-ps4-eu-15june15.jpgrandomps2screen_1.jpg

Těšit se můžete na epické bitvy, obrovské herní mapy a velké množství hráčů na jednotlivých serverech. Dále na velké množství pozemních vozidel a letadel. Každá z herních tříd (light assault, heavy assault, battle medic, engineer, infiltrator, mechanized assault exo-suit) samozřejmě opět oplývá jednotlivými klady a zápory a je jen na vás, jakou cestou se vydáte. Ať tak, či tak, Planetside 2 je rozhodně dobrá volba do dnešního dne, která určitě stojí za vyzkoušení. A neutratíte za ni ani korunu!

CHCI HRÁT

Diskuze (17) Další článek: Týdenní souhrn: nejžhavější novinky v kostce #20 (video přehled)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,