9 nejlepších trailerů z Tokyo Game Show

Crysis
Instruktážní video, které odhaluje záběry přímo ze hry, spoustu herních menu, nabídek a například práci se zbraněmi i speciálními schopnostmi.


+ interview o herní náplni a o technologii

SEGA Rally Revo
Jak to vypadá, když za volant usednou ukecané holky a tvůrci priginálního spotu se rozhodnou víc vtipkovat na jejich účet, než ukázat nové záběry ze hry?


+ další trailer

 

Conan
Tupá akce, která míří na Xbox 360 a PS3 (viz naše preview), má tendenci vypadat s každým trailerem lépe. Ten nový odhaluje brutální krvavost hry, detailní grafiku a propracované pohyby Conana doprovázené atmosférickým hudebním doprovodem.


+ druhý a třetí trailer

 

Army of Two
O atraktivitě Army of Two přesvědčila již předváděčka na Games Convention, který úkázala zajímavý oncept kooperace dvou postav (jedna může například v případě zranění táhnout druhou, přičemž vlečený nešťastník je schopen stále jednou rukou střílet). Renderovaný trailer představuje první nasazení dvojice ranařů do akce.

Little Big Planet
Neuvěřitelně roztomilá záležitost na PS3, která staví na fyzice, kooperaci postav a nádherné grafice doprovázející klasický plošinovkový pohled zboku. Hratelnost jednoduše nelze popsat, musí se vidět v třídílném videu.


+ druhá a třetí část

Uncharted: Drake`s Fortune
Dříve jsme měli možnost nahlédnout pouze do džungle, v níž prováděl své eskapády digitální Indiana Jones Drake. Nyní se vydává do katakomb, ovšem hratelnost je stále stejná - přímočará a divácky strhující zároveň. Uncharted v roli čerého koně PS3 nyní mlže dopadnou jakkoliv.

Final Fantasy VII: Crysis Core
Několik úvodních záběrů ze hry střídá velkolepá CGI bitva se Sepirothem, která si v ničem nezadá s tou uvedenou ve filmu FInal Fantasy: Advent Children. Přežije padouch setkání na handheldu PSP?

Devil May Cry 4
Kombinace ingame a předrenderovaných záběrů ukazují zběsilý boj v akční rubanici na Xbox 360 a PS3, přičemž zaujmou zejména protivníci, jak obrovští bossové, tak majestátní rytíři útočicí v sevřeném šiku.

Silent Hill Origins
Spíše než další porcí nelidských zrůd zaujme nový trailer k prequelu selé série na PSP podmanivou hudbou a několika prostřihy z nového mrazivého dobrodružství. Tentokrát se budou hráči bát i na cestách!

Váš názor Další článek: MGS4 - velký trailer s českým překladem

Témata článku: , , , , , , ,