Téma | E3

9 nejžhavějších stříleček z výstavy E3, co vás nesmí minout

Letošní E3 přinesla řadu zajímavých oznámení. Mimo jiné byla představena kupa zajímavých stříleček, které vypadají více než lákavě. V následujícím přehledu vám přinášíme výběr těch nejlepších.

Wolfenstein: The New Colossus

Bethesda se vytáhla s návratem legendárního Wolfensteina, tentokrát s podtitulem The New Colossus. A dle traileru se rozhodně máme na co těšit. Základem pochopitelně bude opět stará známá zběsilá hratelnost a divoké přestřelky z pozice kultovního hrdiny B.J. Blazkowicze, kterého na začátku hry najdeme v nemocnici.

Nový Wolfenstein se bude odehrávat v roce 1961 v USA a těšit se můžeme na spoustu zajímavých lokací. Zavítáme totiž na Manhattan, do města Roswell či New Orleans. Bojovat budeme opět, tak jak se dalo očekávat, proti haldám agresivním nacistů. Mimo nové postavy se ve hře objeví i Caroline či Max Hass z předchozích dílů.

wolfenstein-2-trailer.jpgROW_Wolfenstein_II_Stealth_1496826977.pngwolfenstein_2_the_new_colossus_e3_2017-6.pngwolfenstein_2_the_new_colossus_e3_2017-12.png

Wolfenstein: The New Colossus zkrátka vypadá na pořádnou akční jízdu, přesně takovou, po jaké hráči série již nějaký ten pátek volali. Na vydání si však budeme muset ještě nějakou tu chvilku počkat, konkrétně do 27. října letošního roku. Dobrou zprávou potom je, že hra vyjde jak na PC, tak na PS4 a Xbox One.

Váš názor Další článek: Nvidia láká na precizní grafiku v nových záběrech z PC verze The Crew 2

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,