9 tipů, jak přežít podpásovky světa Dark Souls 3

Už se psychicky připravujete na umírání? Máme pro vás zaručené tipy, jak ty nepříjemné chvilky značně omezit.

Dark Souls patří mezi pořádné hardcore pařby, u kterých mnoho ovladačů skončí v okně a nervů v kýblu. Stejně jako každá jiná hra ale především vyžaduje správný přístup a řešení je na světě.

Máme pro vás skvělé tipy, které vám pomohou do rušných začátků a minimalizují nepříjemné umírání. Ale buďte si jisti. Umírat budete. Hodně. A když už to máme z krku, můžeme začít.

9. Začněte s třídou rytíře

Dark Souls 3 nemá konkrétní rozdělení tříd jako v jiných RPG titulech, místo velmi úzce specifikovaných druhů tu najdete spíše šablony s rozličnými přednastavenými schopnostmi a vlastnostmi, které definují určitý herní styl. Pro začátečníky, kteří se chtějí se hrou pořádně seznámit, je nejlepší právě rytíř.

dark_souls_3_early_tips_knight_1-600x338.jpg3034312-2954897-darksouls3_beingloadofcinder_rgb_1444817894.jpgdarksouls3_11.jpgdarksouls3_2.jpg

Ten disponuje skvělým mečem a štítem, což pomůže jak v kvalitní obraně, tak útoku. Navíc má vyšší hladiny síly a energie, což je v soubojích alfou a omegou, pokud se rádi řežete a ne neustále plazíte po zemi prostřednictvím kotoulů. Také vitalita je na jedné z nejvyšších úrovní, což znamená, že více unesete a budete během toho mobilnější.

Jedná se tak o velmi vybalancovanou postavu, která se hodí na prvních 10 hodin víceméně bezproblémového hraní, navíc má velmi kvalitní počáteční výbavu. A to se vyplatí. 

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,