Abe potřetí – i ti kluci uplácaní

První byla Abe's Oddysee, ve které si zlounští Glukkoni porobili všechny hodné Muddokony. Druhý byl Abe's Exoddus, kde opět zlounští Glukkoni udělali Muddokonům úplně to samé. A třetí bude Munch's Oddysee, ve které udělají znovu a opět zlounští Glukkoni Muddokonům zase to samé.
Jak byste se cítili se zlomenou nohou v medvědí pasti? Nebo kdyby vás zčistajasna unesl jakýsi podivínský, naprosto šílený a bezcitný vědec? Který by vám do vašeho již tak časem a ránami ošlehaného mozečku implantoval jakési tajemné mimozemské zařízení? Jak by vám bylo kdybyste zjistili, že vaše rasa byla téměř vyhlazena?

Seznamte se tedy s Munchem. Hrdinou to nejnovější z Odysejí od dnes již slavného tvůrčího týmu Oddworld Inhabitants. A nebojte se, vypadá to, že Munchovo štěstí se brzy probere. K horšímu ... A proto vy, jako jeho (a někdy také jeho ne/přítele Abea) strážný anděl, ho z toho budete muset dostat. Budete se smát, budete smíchy brečet. Ve světě, který potřebuje změnu, který je nebezpečný a surový, ale zároveň bezstarostný a zářivý.

Munch’s OddyseeMunch’s Oddysee

Munch’s OddyseeMunch’s Oddysee

"Nechť vám Podivnost poplive vaše hnáty a napomůže od slizké chrochtoblaženosti!" (TM)

Ehm ... no, tedy ve zkratce pro normální (-ější) jedince - chystá se nová Odysea, jenže tentokrát není Abeova, ale Munchova. On je ale Munch dost podobný Abeovi a trvůrci zřejmě změnili jméno z čistě marketingových důvodů, že ... Jinak grafika, kterou jistě vidíte kolem, je vskutku úžasná, a jestli se to všechno jednou rozhýbe (jako že asi ano, ale je to přec takový krásný archaický výraz:) tak to bude docela nářez. Ne že by již oba předchozí díly neoplývaly grafickým ztvárněním hodným nejvyššího ocenění (třeba taková "Óda na sliz" je myslím více než dostatečným projevem úcty), ale jak jsem již někde psal, doba pokročila a všechno je prostě dnes lepší, rychlejší, barevnější a tak vůbec. Takže jo, bude to asi něco a zavilí fandové Oddsvěta by si měli předem připravit vánoční přáníčka (jedno pro hru, jedno pro zachování psychického a popřípadě vlastně i fyzického zdraví).

Domluvil jsem!

Munch’s OddyseeMunch’s Oddysee
Diskuze (2) Další článek: Získejte výhodu s RumblePadem

Témata článku: