AbecedaHer ve zkratce

V uplynulém týdnu se na AbeceděHer objevily nejen návody na True Crime: New York City či The Da Vinci Code, ale kupříkladu i cheaty na Rise & Fall: Civilizations at War či češtiny na UberSoldier a mnohé další.

True Crime: New York City

V True Crime: New York City se hráč vžije do role Marcuse Reeda, bývalého gangstera, který vstoupil do řad policie. Ten se teď musí vypořádat se čtyřmi nejhoršími newyorskými zločineckými syndikáty, najít vraha jeho mentora – a při té příležitosti vyčistit ulice města od Chinatownu přes Harlem až po Times Square. Osvojte si pět bojových stylů, silný zbrojní arzenál a speciální řidičské manévry a zbrusu nové postupy při vyslýchání. Během hry se můžete řídit předpisy a stoupat po policejním žebříčku, nebo vše hodit za hlavu a bez obav překročit své pravomoce. Návod je zde.

Pure Evil a Executive Quarters

Mapy pro Doom 3. První je pro Pure Evil - Mapa neobsahuje žádný příběh, najděte PDA, abyste se dostali přes dveře, pozabíjejte vše, co se hýbe. Návod je zde. Druhý je pro Executive Quarters - Velmi kvalitní SP mapa se zajímavým gameplayem. S pomocí kódu se dostanete do části Mars City, která je určena významným osobnostem UAC. Vaším úkolem je najít rodinu jednoho z nich. Návod je zde.

The Da Vinci Code

Vražedné tajemství zakódované do nejznámějšího Leonardova obrazu sahá až do dnešních dnů… Ve hře není nic menšího než svatý grál! Robert Langdon, uznávaný harvardský profesor náboženské symbolologie, pobývá služebně v Paříži, když v jeho hotelovém pokoji zazvoní telefon. Správce uměleckých sbírek v Louvru byl zavražděn. Co s tím má společného profesor historie? Důvod leží hned vedle mrtvého těla: nevysvětlitelná šifra, kterou tam policie objevila. Langdon se pouští do pátrání a k svému ohromení náhle vidí, že kamsi do temnot vede stopa zřetelných nápovědí, viditelných pro všechny, kdo vidět chtějí, obsažených přímo v díle geniálního Leonarda da Vinci. Návod je zde.

Cheaty

World War II Combat: Road to Berlin, Rise & Fall: Civilizations at War, Signus: The Artefact Wars, Mob Enforcer, Over The Hedge.

Trainery

Chrysler West Coast Rally, A Snake`s Life, Desperados 2: Coopers Revenge, Sin, DX-Ball, Sin: Wages of Sin, Cars.

Češtiny

Voyage: Journey to the Moon, UberSoldier (East Front), Nexus: The Jupiter Incident, Escape: Or Die Trying (O.D.T.), Anno 1503: The New World, Lock On: Modern Air Combat, Commandos 2: Men of Courage, 2006 FIFA World Cup Germany, Half-Life 2: Episode One (Aftermath).

Wallpapery

World Tour Golf, Made Man, Sub Command: Akula SeaWolf 688, Rise & Fall: Civilizations at War, Vital Sign, Mercenaries 2: World in Flames, Myth War Online, Hot Dogs Hot Girls, Beltion: Beyond Ritual, Warhammer 40.000: Dawn of War - Dark Crusade.

Screenshoty

World Tour Golf, Made Man, Chrysler West Coast Rally, Penumbra, Doom 3: Sigma Quadrant, Doom 3: T-Lab Complex, Doom 3: Once Upon a Time, Doom 3: The Refueling Station, Doom 3: Pure Evil, Doom 3: Executive Quarters, A Snake`s Life, Rise & Fall: Civilizations at War, Vital Sign, LMA Manager 2007, F-117A Stealth Fighter 2, Mercenaries 2: World in Flames, Myth War Online, Medieval: Total War - Viking Invasion, Hot Dogs Hot Girls, Mob Enforcer, Signus: The Artefact Wars, Half-Life 2: Episode Two, Beltion: Beyond Ritual.

Obaly

Champion Sheep Rally, Namco Museum 50th Anniversary, Martin Mystère: Operation Dorian Gray (Crime Stories), Ship Simulator 2006, Iron Aces Heroes of WWII, Pac-Man World 3, The Movies: Stunts & Effects, Trixie In Toyland, Wings Over Europe: Cold War Gone Hot.

Váš názor Další článek: Salva obrázků z Dead Rising

Témata článku: , , , , , ,