AbecedaHer ve zkratce

V uplynulém týdnu vyšel na AbeceděHer nejen návod na HoMaM5, ale kupříkladu i cheaty na Call of Juarez nebo češtiny pro Devil May Cry 3 či pro TES4: Oblivion a mnoho dalších.
Heroes of Might & Magic 5

Staňte se svědky úžasné proměny hry, která kdysi definovala žánr strategií a dnes se stává fenoménem nové generace, ve kterém se spojuje fantazie s úchvatnou grafikou a hratelností. Hordy démonů útočí na známý svět Might and Magic a v jejich stopách jde zkáza a chaos. V sázce je osud celého světa a hrdinové ze všech možných legendárních frakcí se musí postavit této ničivé hrozbě. Vžijte se do jejich údělu, veďte jejich armády k vítězství a odhalte tajný cíl, který sledují Páni démonů. Ujměte se velení unikátních hrdinů, shromážděte mohutné armády, porazte nepřítele pomocí zbrusu nového dynamického systému bitev v online i offline módu a staňte se legendou strategického žánru. Návod je zde.

Cheaty

The Ship, World War II Combat: Iwo Jima, Call of Juarez, Beanotown Racing, Vinnie`s Tomb.

Trainery

Advanced Tetric, Cake Mania, Bad Day L.A., Dominion: Storm Over Gift 3, Chinese Sliding Block, Living World Racing.

Češtiny

The Elder Scrolls 4: Oblivion, Rune, New World Order, Half-Life 2: Episode One (Aftermath), Devil May Cry 3: Dante`s Awakening Special Edition.

Wallpapery

Shot-Online, Star Trek: Deep Space Nine - The Fallen, Silverfall, Company of Heroes, Half-Life: Vampire Slayer, Half-Life: Science And Industry, Half-Life: Poke646, 9Dragons, GrandSlam Hunting 2004 Trophies, Shoot the Roach, Parkan 2, Tux Racer.

Screenshoty

Attack on Pearl Harbor, Another World remake, Age of Pirates: Captain Blood, Age of Mourning, Afterfall, Panzer Command: Operation Winter Storm, Shot-Online, Advanced Tetric, Abyss Lights: Frozen Systems, Cake Mania, Gary Grigsby`s World At War: A World Divided, Gary Grigsby`s World At War, Heroes of Might & Magic 5: Hammers of Fate, Everquest: The Serpent`s Spine, 9Dragons, 2Moons, 18 Wheels of Steel: Haulin`, For Liberty!, 1848, Shoot the Roach, Tiger Woods PGA Tour 07, Chinese Sliding Block.

Obaly

Panzer Command: Operation Winter Storm, Premier Manager 2006 - 2007, Gary Grigsby`s World At War, First Battalion, Day of Defeat: Source, Tiger Woods PGA Tour 07, Bad Day L.A., Adrenalin: Extreme Show.

Váš názor Další článek: Zelda, Mario, Tony Hawk a další na Wii

Témata článku: , , ,