AbecedaHer ve zkratce

V uplynulém týdnu se na stránkách Abecedy her objevily tři návody na úplné novinky a jistě nejeden hráč, který neví jak dál, je rád využije.

Quake 4

Po úvodním intru se objeví bitevní loď a jakožto na řadového mariňáka na vás brzy čekají krušné chvíle. Tradičně jako v každých jiných akčních hrách se zřítíte se svým výsadkem přímo do nitra bitevní vřavy. Přeživší se probouzíte na planetě Stroggů…
Tak takto začíná tento čtvrtý díl povedené série a celý návod je ZDE.

  

Fable: The Lost Chapters

Jde o PC verzi úspěšné xboxové RPG z dílny vývojářského studia Lionhead. Tato hra vám dá možnost vytvořit a od dětství až po stáří vést hrdinu schopného bojovat s mečem, lukem, anebo kouzly, případně nějakou kombinací toho všeho. Zda je slovo hrdina na místě, anebo úplně mimo mísu, bude záležet na vás. Sami budete moci rozhodnout o jeho morální orientaci. PC verze hry obsahuje celkem devět nových oblastí k prozkoumání, které jsou jako stvořené pro postavičky vyšší úrovně. Také se budete moci vypravit na 16 nových výprav, z nichž pět je součástí hlavního příběhu. Samotný návod najdete ZDE a zajímají-li vás i tapety na plochu tak ty jsou ZDE.

  

Polda 5

Polda 5 navazuje na čtyřku jen velmi lehce. Polda se nesetkává s postavami z předchozích dílů. Příběh se opět točí kolem cestování v čase. Ve hře navštívíte několik časových období a nebude chybět ani trocha erotiky. U Pankráce se u dveří a objeví tajemný balíček, kterému chybí adresa odesílatele… Tento návod se na Abecedě her objevil již tři dni po vydání hry a to díky jednomu čtenáři. Tímto mu děkuji a návod je ZDE. Zajímají-li vás i obrázky ze hry tak se na ně můžete podívat ZDE.

  

Život není krásný 666: Flaška

Protože nejme zaměřeny jen na oficiální hry, ale věnujeme se i českým free hrám, objevil se u nás i návod na tento šestý díl. Samotnou hru si můžete stáhnout ZDE. Nejedná se však o lehkou hru a ne každý má dostatečnou trpělivost a proto jme zveřejnili jsme i k tomuto dílu (jako i k předešlým) návod a ten je ZDE.

  

Váš názor Další článek: Skvělé obrázky a video z Virtua Fighter 5

Témata článku: ,