AbecedaHer ve zkratce

Hráčský servis z AbecedyHer tento týden přináší návod na Titan Quest: Immortal Throne, průvodce po Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow a Ratatouille. K tomu se přidávají cheaty, trainery, obaly a pozadí na plochu.

Titan Quest: Immortal Throne

Titan Quest: Immortal Throne je akcí nabitý datadisk ke hře Titan Quest, který vás ve svém výpravném příběhu zavede až do pochmurného Hádova království. V impozantním souboji dobra se zlem narazíte na největší zloduchy z řecké mytologie. Utkáte se s mocným Kerberem a ocitnete se na břehu ledové řeky Styx. Mimo nepřátel tu na vás čekají i noví spojenci. Naplníte proroctví slepého věštce Teresia, budete bojovat po boku Agamemnóna, či Achilla a proti mocným nepřátelům vám svými triky pomůže i lstivý Odysseus. Návod najdete zde.

Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow

Hra se snaží zachytit ducha a atmosféru filmu Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. Dostáváte tak do role postav, lokací i událostí známých z filmu, vy si prožije roli pirátského kapitána Jacka Sparrowa a jeho přátel na vlastní kůži. Konkrétně jde o pirátství, krádeže, hledání pokladů, ale i šermířské souboje na život a na smrt, během nichž je k dispozici nejenom poměrně široká škála obranných i útočných manévrů, ale i speciálních pohybů. Návod najdete zde.

Ratatouille

Ratatouille nabízí čerstvý a opět neobvyklý pohled na akční žánr a zaručeně vtáhne hráče do hlubokého a rychle měnícího se herního děje, naplněného mnoha minihrami, veselými vloupačkami, šílenými akcemi a divokými honičkami. Mladá krysa, samec krysáček Remy sní o tom, že se i navzdory přání své rodiny a očividné překážce svého původu stane slavným šéfkuchařem. Ruka osudu Remyho zavede do Paříže, do stoky přímo pod vyhlášenou restauraci. Návod najdete zde.

Cheaty

U.B. Funkeys

Trainery

Gunstorm
Siberian Strike X
Stack`n`Splash
Tetris: Crazy Edition
Warhammer 40.000: Dawn of War - Soulstorm
The Club
L.A. Rush

Češtiny

Nostradamus: The Last Prophecy
BloodRayne 2

Wallpapery

The Sims 2: Kitchen & Bath Interior Design Stuff
Juiced 2: Hot Import Nights
Art of Murder: FBI Confidential
Soldier of Fortune: PayBack

Screenshoty

Gunstorm
The Sims 2: Kitchen & Bath Interior Design Stuff

Obaly

The Sims 2: Kitchen & Bath Interior Design Stuff
Supreme Commander: Forged Alliance

Váš názor Další článek: Mobilní hry: Vylodění v Normandii a vojenská akce

Témata článku: , , , , , ,