AbecedaHer ve zkratce

V uplynulém týdnu jste na AbeceděHer mohli najít mimo jiné návod na Agatha Christie: And Then There Were None a Pět vražedných démonů, češtiny na Rainbow Six: Lockdown či The Elder Scrolls 4: Oblivion, cheaty na nové Heroes of Might & Magic 5 a spoustu dalších věcí.

Agatha Christie: And Then There Were None

Děj hry je sice striktně rozdělen na deset kapitol přesně podle říkanky o deseti umírajících černoušcích, ale ty se ukončují povětšinou sérií klíčových rozhovorů a událostí, přičemž hře je naprosto lhostejné, co jste mezitím udělali či neudělali. Proto úkoly nutné k dokončení například šesté kapitoly můžete částečně nebo úplně vykonat už v kapitole první nebo dejme tomu čtvrté, což hře přidává rozhodně na přitažlivosti. Návod je zde.

Pět vražedných démonů

„Co se škádlívá, to se rádo mívá“, říká jedno známé české přísloví, i tak lze totiž charakterizovat děj dnešní hry, k jejímuž vzniku si tak trošku autoři „odskočili“ od již jimi delší dobu připravované jejich další hry. Obsahem dnešní hry je tudíž ironický, až satirický pohled do řad vlastního kolektivu a ukazuje skrytě i na problémy a těžkosti, spojené s výrobou takové hry. Když si odmyslíme zmíněné satirické prvky, potom se jistě tak jako já zamyslíte nad tím, že tvorba takové hry není žádnou legrací, ale tvrdou a poctivou prací, vyžadující velké odborné znalosti, hodně cílevědomosti i obrovské trpělivosti. Návod je zde.

Hero of Infamous Kingdoms

V roli statečného prince, který může ve hře vystupovat jako bojovník, kouzelník, či zloděj, což ovšem na samé podstatě hry vůbec nic nemění, v této vydařené adventurce budete muset v nejmenovaném království obnovit pořádek, tedy pokud zjistíte, že se jedná o zajištění přísunu rajčatových jablíček, váš údiv zřejmě nebude znát mezí, inu autoři freeware mají vskutku podivné nápady. Nicméně hra je adventurou se vším všudy co k tomuto žánru patří a zahrát si ji jistě za to stojí. Návod je zde.

Cheaty

Heroes of Might & Magic 5, Hamsterball Gold, Bad Day L.A., Becherov.

Trainery

Pac-Man World 3, Heroes of Might & Magic 5, Utopia City, Half-Life 2: Episode One (Aftermath), Chromentum, Dukes of Hazzard: Racing For Home, Balloon Blast, BalaGan, CSI 3: Dimensions of Murder.

Češtiny

Martin Mystère: Operation Dorian Gray (Crime Stories), Rainbow Six: Lockdown, Salammbo, Monkey Island 2: Le Chuck`s revenge, Martin Mystère: Operation Dorian Gray (Crime Stories), Rome: Total War - Barbarian Invasion, The Elder Scrolls 4: Oblivion, Bugdom 2.

Wallpapery

Taxi 3, Taxi 2, Bionicle Heroes, Fire Department 3, David Douillet Judo, Crusade, Assassins Creed, Shadowrun, Brothers in Arms: Hell`s Highway, Moorhuhn Soccer.

Screenshoty

Pět vražedných démonů, Sabotage 1943, Wings of Honour: Battles of the Red Baron, Numen, David Douillet Judo, StarCraft: Brood War, Dune 2000, Assassins Creed, Chromentum, Rail Simulator, Balloon Blast, Biing! 2: Sonne, Strand und Heisse Nächte, Biing!: Sex, Intrigue and Scalpels, Moorhuhn Soccer.

Obaly

Law and Order 3: Justice is Served, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Melee, John Deere: American Builder Deluxe, Rush for Berlin, Darkstar One, Biing! 2: Sonne, Strand und Heisse Nächte, Biing!: Sex, Intrigue and Scalpels.

Váš názor Další článek: Milionové pokuty za hodnocení her

Témata článku: , , , , , , ,