AbecedaHer ve zkratce

V uplynulém týdnu vyšla na AbeceděHer nejen celá řada návodů, ale například i cheaty pro Heroes of Might & Magic 5: Hammers of Fate, trainery pro Star Trek: Legacy či češtiny pro The Elder Scrolls 4: Oblivion - a mnoho dalšího.

Lula 3D

Lula se stala díky svému celosvětovému úspěchu producentkou erotických filmů. Příběh hry se točí kolem tří unesených hereček, které zmizely těsně předtím, než s nimi Lula začala točit nejnovější trhák ve svém luxusním bejváku v Beverly Hills. Jedinými stopami zůstávají pásky natočené bezpečnostními kamerami. Tvrdá podnikatelka Lula si samozřejmě nemůže nechat něco takového líbit a tak se vydává po třech zmizelých hvězdách pátrat. Návod najdete zde.

Gothic 2 (Pirazstories mód)

Tak jako v každém jiném světě i v Gothic je na vás, jestli půjdete cestou slušného hrdiny, nebo se z vás stane všemi nenáviděný bandita nebo vyhnanec. Pokud se dopustíte nějakých prohřešků, trable na sebe nenechají dlouho čekat. Spácháte-li nějaký trestný čin, tak utíkejte z místa činu města co nejrychleji, protože za chvíli po vás půjdou stráže a v případě vážného přestupku i ostatní. Návod najdete zde.

Odcizená láhev

Ve vesnici jménem Lhotka žije druid, který má na starosti udržování posvátného nápoje Becherovka. Všichni obyvatelé si žijí šťastným a spokojeným životem a to až do té doby, než je recept na výrobu opojného moku odcizen, tento složitý případ budete muset vyřešit vy. Návod najdete zde.

Na pokraji smrti

Jste vhozeni do nepříliš vábně vypadajícího menu, kde se mimo volby „Hrát“ nenachází příliš mnoho dalšího. Po zvolení možnosti Hrát se ocitnet bez jakéhokoli vysvětlujícího úvodního intra do místnosti, v níž se nachází nemocniční postel s kapačkami, několik neznámých přístrojů a nebezpečná chemická látka neznámého původu, po níž ve zdejším stole zůstala vskutku nepěkná díra. Návod najdete zde.

Last Stand at Fort Bagarre

Last Stand at Fort Bagarre je poslední, tak trochu ukrytý titul Roda Fishera alias Attic Gamez. FPS menšího rozsahu, ale se zajímavým příběhem, se odehrává v jedné francouzské pevnosti. Píše se rok 1923 a opevnění je pod útokem Arabů. Cílem hráče je jako správný voják splnit všechny rozkazy seržanta a přispět svým dílem k odvrácení hrozby. Návod najdete zde.

Flashbax

Hlavní hrdina této adventury to opravdu nemá vůbec lehké. Probouzí se zcela zmatený, nezná ani své jméno, zjistí jen, že je uvězněn v neútulné kobce, aniž by měl byť jen malou naději na útěk. Když se mu nakonec podaří dostat se přes množství laserových zábran a opravárenského robota ven, zjistí, že byl pravděpodobně zhola neúspěšným tajným agentem. Návod najdete zde.

Grid Wars

Grid Wars je arkádová variace na hru The Asteroids. Ve středu obrazovky se po spuštění zobrazí vaše malé letadélko, proti kterému se ze všech stran vzápětí vyřítí nelítostná skupina krvežíznivých nepřátel, naštěstí ale je vaše plavidlo vybaveno účinným arsenálem různorodých zbraní. Návod najdete zde.

Cheaty

Cyber Skunk 7
Silverfall
Avatar: The Last Airbender
Alien Shooter 2: Vengeance
Heroes of Might & Magic 5: Hammers of Fate

Trainery

Alhademic Tetrix Pro
Airborne Hero: D-Day Frontline 1944
Dangerous Waters
Zodiac Tower
FizzBall
TrackMania United
AquaSpheres
Star Trek: Legacy
Arthur and the Minimoys

Češtiny

The Elder Scrolls 4: Oblivion

Wallpapery

Switchfire
The Show
ANNO 1701
Castle Knatterfels: Curse of the Zombie Krauts
Xpand Rally Xtreme
Ankh: The Tales of Mystery
Rotlicht Tycoon 2
Combat Mission: Shock Force
Martine à la Montagne
Martine à la ferme

Screenshoty

Gothic 2 (Pirazstories mód)
Airborne Hero: D-Day Frontline 1944
Cyber Skunk 6
Nancy Drew: The Creature of Kapu Cave
City Life: World Edition
PDC World Championship Darts
SpongeBob SquarePants: Creature from the Krusty Krab
Switchfire
The Show
Zodiac Tower
Castle Knatterfels: Curse of the Zombie Krauts
FizzBall
Odcizená láhev
Na pokraji smrti
Last Stand at Fort Bagarre
Flashbax
Grid Wars
Rotlicht Tycoon 2
Combat Mission: Shock Force
Rotlicht Tycoon
Broomstick Racer
Martine à la Montagne
Martine à la ferme

Obaly

The Secrets of Atlantis: The Sacred Legacy
Nancy Drew: The Creature of Kapu Cave
Lawnmower Racing Mania 2007
Patriots: A Nation under Fire
Agatha Christie: Murder on the Orient Express
Broomstick Racer
Avatar: The Last Airbender
Pac-Man World Rally

Váš názor Další článek: Osm milionů a nová stránka pro WoW

Témata článku: , , , , , ,