AbecedaHer ve zkratce

V uplynulém týdnu se na AbeceděHer objevily kupříkladu návody na Stronghold 2 či Shade: Wrath Of Angels, ale například i cheaty na ToCA Race Driver 3, trainery na The Elder Scrolls 4: Oblivion či češtiny pro Hidden & Dangerous 2 nebo Trackmania Nations.

Stronghold 2

Nelineární příběh Stronghold 2 vypráví o králi, který po poražení jeho vojsk uprchl a nyní se z nějakého tajného místa snaží znovu ovládnout svou zem. Nyní se o rozpadající se království perou mocní baroni. Vy byste se měli pokusit zastavit jejich ambice a říši znovu sjednotit. To nebude vůbec jednoduchý úkol. Bude třeba zajistit oddanost poddaných, nejlépe různými festivaly, hostinami, tanci, ale také veřejnými popravami, apod. Do srdcí nepřátel bude zase nutné zasadit strach. Stronghold 2 s sebou vedle SP kampaně, skirmish módu, multiplayeru a nového herního módu přináší i celou řadu dalších novinek a vylepšení. Návod najdete zde.

  

Blitzkrieg: Green Devils

Datadisk Green Devils se od dvou předchozích přídavků liší hned v několika věcech: není standalone (k jeho spuštění musíte mít nainstalovaný Rolling Thunder) a přináší hráčům hned dvě kampaně. První tažení nese stejný název jako hra samotná – Green Devils. Obsahuje deset bojových scénářů, které mapují osudy německé Deváté obrněné divize. S ní se podíváte na východní frontu a zúčastníte se zpočátku snadných, později až zoufalých bitev s Rudou armádou. Události popisované v této kampani se tak částečně překrývají s bitvami, které naleznete v jiném polooficiálním datadisku Ostfront: Barbarossa. Návod najdete zde.

Shade: Wrath Of Angels

Začátek celého dobrodružství zastihne hráče ve chvíli, kdy dostane dopis od svého bratra. Žádá jej, aby okamžitě přicestoval do malého horského městečka. Dopis navíc obsahuje malý klíček kdoví od čeho. Po příjezdu na místo určení hlavní hrdina nachází svého bratra ve smrtelném ohrožení. Primárním cílem je samozřejmě jeho záchrana, což nebude nic jednoduchého. Na hráče čeká více jak 30 úrovní, lehce logické hádanky, cestování přes několik časových období a také přes 20 druhů hrůzných nepřátel. S nimi se vypořádá buď s pomocí některé z mnoha bodných a sečných zbraní, nebo použije kouzel, která se postupně naučí. Návod najdete zde.

  

Cheaty

ToCA Race Driver 3, New Zealand Story, Geneforge, Diner Dash.

Trainery

Billy Hatcher and the Giant Egg, Martin Mystère: Operation Dorian Gray, Blitzkrieg 2, Etrom: The Astral Essence, Ice Age 2: The Meltdown, The Elder Scrolls 4: Oblivion, Space Rangers 2: Dominators.

Češtiny

Hidden & Dangerous 2, Harry Potter and the Sorcerer`s Stone, Harry Potter and the Prisoner Of Azkaban, The Regiment, Trackmania Nations, Half-Life: Opposing Force, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2.

Wallpapery

Martin Mystère: Operation Dorian Grey (Crime Stories), Birth Of America, Jagged Alliance 2: Wildfire, They Came From Hollywood, Wing Commander: Prophecy, Ice Age 2: The Meltdown, Salammbo.

Screenshoty

Martin Mystère: Operation Dorian Grey (Crime Stories), Billy Hatcher and the Giant Egg, Neverwinter Nights 2, Infernal (Diabolique: Licence To Sin), Sensible Soccer, NFL Head Coach, Dracula Twins, Broken Sword 4: The Angel of Death, Jagged Alliance 2: Wildfire, They Came From Hollywood, CellFactor: Combat Training, Crysis, Europa Universalis 3, Lemmings Revolution, Europa Universalis 2, Europa Universalis, Commuter Xpress Collection, Diner Dash, Hidden & Dangerous: Deluxe, Hidden & Dangerous, Weird Worlds: Return to Infinite Space, Geneforge 3, Geneforge 2, Geneforge, Freedom Force.

Obaly

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, Ice Age 2: The Meltdown, Moscow to Berlin, The Elder Scrolls 4: Oblivion, Cabela`s Outdoor Adventures.

Váš názor Další článek: Dreamfall osmkrát jinak

Témata článku: , , , , , ,