AbecedaHer ve zkratce

V uplynulém týdnu vyšly na AbeceděHer nejen návody na Physikus či Gorky Zero: Továrna na otroky, ale také kupříkladu trainery na Devil May Cry 3 či čeština pro Galactic Civilizations 2: Dread Lords a mnoho dalšího.

Physikus

Každá správná adventure musí mít příběh, jehož postupné odhalování hráče motivuje k dalšímu postupu a řešení lehkých, někdy obtížnějších úkolů a puzzlů, ani Physikus není výjimkou. Z úvodní animace se dozvíte, že jste se právě dostali na planetu, která se po dopadu vesmírného tělesa přestala otáčet. Důsledkem toho je věčné léto na jedné a věčná zima na druhé straně planety, obojí však znamená jistou smrt, je to pouze otázka času. Obyvatelé planety se sice snažili vzniklou situaci řešit a planetu opět roztočit, ale úspěchu může dosáhnout pouze jediný člověk. Návod najdete zde.

Gorky Zero: Továrna na otroky

Jste Poručík Cole Sullivan a čeká vás jedna z vašich prvních misí. Bude extrémně nebezpečná a spolehnout se můžete jen sami na sebe a na vašeho velitele, Generála Evana McCormicka v akci na Ukrajině. Základem této hry je velice opatrný postup a skrývání se, nicméně když stanete tváří v tvář nějaké hrozbě, budete si umět poradit, neboť disponujete několika zbraněmi. Hra vám poskytne dva různé pohledy kamery, kterými můžete celou akci sledovat. V roli poručíka Cole Sullivana na vás čeká osm těžkých misí. Návod najdete zde.

Cheaty

Disciples 2: Gold Edition, Maupiti Island, Bateráček.

Trainery

Devil May Cry 3: Dante`s Awakening Special Edition, The Sims 2: Family Fun Stuff, Golden Age of Racing, Micro Machines V4, Darkstar One.

Češtiny

Galactic Civilizations 2: Dread Lords.

Wallpapery

Physikus, Arthur and the Minimoys, FlowerMan, Star Defender 3, Alien Stars.

Screenshoty

Physikus, Superman Returns, Star Wars: Empire at War - Forces of Corruption, SpongeBob SquarePants: Lights, Camera, Pants!, Rakion: Chaos Force, PristonTale 2: 2nd Enigma, The Sims 2: Family Fun Stuff, Arthur and the Minimoys, FlowerMan, Star Defender 3, Micro Machines V4, Bateráček.

Obaly

The Ship, Pilot Down: Behind Enemy Lines, Rise & Fall: Civilizations at War, FlatOut 2.

Váš názor Další článek: Nová mega: Když volá Juarez

Témata článku: , , , ,